Ruben Højgård J. - Lærervikar

7430 Ikast
Arbejdsradius:
36 km.
Alder:
27 år
Bruger siden:
17/2-2020

Opmærksom lærervikar søger arbejde

Fag: Biologi , Samfundsfag , Kristendomskundskab , Historie , Engelsk , Dansk , Natur/Teknologi , Billedkunst , Musik , Matematik , Geografi

Jeg tilbyder at vikariere i ovennævnte fag.
Kan fungere både som tilkalde-vikar, eller på mere fast basis.
Helst under 7. klasse, da de lidt yngre årgange nok ville passe bedst til min sociale sammensætning.

Kvalifikationer

Jeg har meget begrænset erfaring som reel lærer, men har været leder i en teen-age-klub i 3 år, fra 2011-2014, hvor jeg underviste om forskellige sociale og praktiske ting. Har fungeret som klaverlærer for begyndere på frivillig basis. Er dygtig til at formulere undervisningen, og til at forstå potentielle elevers forståelses-evne og dermed kommunikere på forskellig vis, alt efter hvem jeg skal undervise.

Har musikalske kompetencer delvist fra musikskole, hvor jeg lærte at spille violin, fra HF, hvor jeg havde musik på B-niveau, og selvlært klaver, ud fra den musikteori jeg har tilegnet mig selv, samt et godt øre for toner.

Har haft stor personlig interesse for Geografi, Historie og Kristendom, og har derfor udover hvad jeg lærte på HF, studeret forskellige områder indenfor netop de kategorier i min fritid, når jeg har haft tid og lyst dertil. For mig er forståelse vigtigere end udenadslære, hvilket er noget jeg håber på at kunne videregive.

Har fungeret som oversætter til og fra Engelsk på højskole og i andre sammenhænge, både verbalt og skriftligt.
Hvis i går op i personlighedstyper er jeg en INTP med en god social baggrund.

Såfremt der er styr på materialet/undervisningen der skal videregives til børnene, er jeg sikker på at jeg vil kunne fungere som en kompetent vikar, der har børnenes udvikling som højeste prioritet. At lære dem fremtidige generation, hvordan verden fungerer og hvordan de kan passe ind i den, er utroligt vigtigt for mig og for fremtiden.

Jeg er her ikke for at lære børnene hvad de skal tænke, men hvordan de kan lære at tænke selv.

Omend i ikke er sikre på om jeg kunne være personen for jer, eller i vil høre mere om mere personlige kompetencer, inden i beslutter noget, så føl jer frie til kontakte mig.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Ruben Højgård J.'s kontaktoplysninger.