Sára Maria J. - Lærervikar

2000 Frederiksberg
Arbejdsradius:
10 km.
Alder:
22 år
Bruger oprettet:
2022

Erfaren lærervikar

Fag: Special lærer , Matematik , Idræt , Biologi , Engelsk , Dansk som andetsprog , Dansk

Jeg tilbyder en engageret og aktiv tilgang til læring.

Kvalifikationer

Gennem mange års erfaringer med sportslig aktivitet, som lærervikar og pædagogmedhjælper har jeg lært at arbejde sammen med andre mennesker, samt tage ansvar og arbejde selvstændigt.
I året 2020 - 2021 arbejdede jeg som hjælpelærer for en bevægelseshæmmet pige i første klasse, hvor jeg var med til at tilpasse læringen til hendes behov sådan, at hun, så godt som muligt, kunne deltage i både undervisning og fysiske aktiviteter på lige fod med de andre elever. Samtidig var jeg også lærervikar og idrætslærer. Dertil arbejdede jeg også som pædagogmedhjælper i en børnehave fra 2020-2022, hvor jeg var med til at give børnene en god dag med rige muligheder for udvikling, hvor et af mine hjertemål var at give dem rige muligheder for fysisk aktivitet på en sjov og lærerig måde.
Alle disse job og fritidsaktiviteter har været med til at udvikle mig som person og har givet mig mange erfaringer.

Om mig selv kan jeg sige, at jeg er en åben og positiv person. Jeg er flittig, lærenem, rolig, kreativ, ansvarsfuld, har mod på og er ihærdig efter at lære. Jeg har altid klaret mig godt i skolen, både indenfor det sproglige og det naturvidenskabelige, og som elev kunne jeg bedst lide at gøre mit arbejde hurtigt og godt, for siden at kunne give en hjælpende hånd til andre, der havde behov for det.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Sára Maria J.'s kontaktoplysninger.