Sine Freltoft S. - Lærervikar

5270 Odense N
Arbejdsradius:
20 km.
Alder:
21 år
Bruger siden:
27/10-2020

Imødekommende Lærervikar til hjælp med undervisning

Fag: Matematik , Madkundskab , Idræt , Håndværk og design , Billedkunst , Natur/Teknologi , Fysik/Kemi , Biologi , Kristendomskundskab , Historie , Tysk , Dansk

Jeg er en 20-årig frisk og imødekommende kvinde, som leder job i mit/mine sabbatår, da jeg afsluttede gymnasie i sommeren 2020. Jeg afsluttede min STX på Vestfyns Gymnasie med linjen Bioteknologi A, Matematik A og Fysik B, herudover havde jeg, udover de almindelige obligatoriske fag på STX'en, Tysk B og valgfagene Innovation C, Latin C og Musik C. Denne afsluttede jeg med et højt gennemsnit.

Jeg elsker at have kontakt til mennesker, og at hjælpe der hvor der er brug for min hjælp. Jeg er glad, effektiv og udadvendt, og samtidig også meget praktisk anlagt.

Jeg er fleksibel, og jeg har egen bil, så det er ikke et problem for mig at komme rundt. Derudover har jeg ikke præferencer ift. arbejdsopgaverne, hvis de varierer.

Kvalifikationer

Jeg nyder friluftsliv og udendørs aktiviteter i min fritid, såsom vandreture. Dette er ofte i forbindelse med Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund (FDF), som er en folkekirkelig børne- og ungdomsorganisation, hvor jeg har været medlem i 15 år. Her er jeg frivillig leder i en kreds i Odense. Jeg har derfor i forvejen til daglig med børn og unge at gøre. Herigennem har jeg også været på adskillige kurser, hvor jeg har fået kompetencer indenfor bl.a, sociale relationer, samarbejde og ansvar.

I 16/17 gik jeg på Nørre Åby efterskole hvor jeg havde en masse kreative linjefag både inden for sport, kunst og musik.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Sine Freltoft S.'s kontaktoplysninger.