Sofie N. - Lærervikar

2000 Frederiksberg
Arbejdsradius:
10 km.
Alder:
26 år
Bruger oprettet:
2022

Engageret sygeplejerskestuderende søger vikartimer med børn og unge

Fag: Dansk , Kristendomskundskab , Samfundsfag , Biologi , Billedkunst , Idræt , Madkundskab , Special lærer

Jeg kan tilbyder mit altid smittende humør, min sands for humor, mit omsorgsfulde væsen, men også min forståelse for andre mennesker og sands for at møde dem udfra deres udgangspunkt.
Jeg er en menneskekender, og en stærk ung kvinde som er målrettet og stiger mod udvikling. Jeg har dyrket sport på eliteniveau i mange år, er uddannet fitnessinstruktør, samt taget lederkursus. Jeg har arbejdet som leder på mcdonalds, hvor mit job bl.a. bestod af at motivere unge i forskellige aldre, have ansvar for drift og have overblik og styr på tropperne. Jeg har arbejdet en del i servicebranchen, og som pædagogmedhjælper både med børn med udfordringer, som ADHD, autisme og kommunikative vanskeligheder. Dertil med børn i alderen 1-6 år. Jeg er nr. 3. i en søskende flok på fem, så jeg har både erfaringer hjemmefra og jobmæssigt.

Jeg elsker at rejse og er meget eventyrlysten og nysgerrig på verden. Jeg har derfor backpacket rundt i Asien og Sydafrika med en veninde, igennem et halvt år og det var fantastisk at opleve andre kulturer og sig selv på egen hånd. Derudover har jeg gået på sportefterskolen KIES i Valby, og på Oure højskole på Fyn. Jeg har altså oplevet en del, og lært meget af alle de veje og udfordringer jeg har stødt på undervejs. Jeg er overbevist om at en kombination af min engagerede og arbejdssomme person, samt mine erfaringer gør mig til en kanon kandidat til jobbet hos jer som vikar. Og et kanon match til en stribe af dejlige unger.

Jeg glæder mig til at høre fra jer.

Kvalifikationer

Erfaring som vikar i børnehave, og dermed kender jeg til hvad et vikarjob indebærer.
Leder på Mcdonalds, med overblik og ansvar for en stor flok unge samtidig med at nå vores mål på papiret.
Pædagogmedhjælper med børn i alderen 1-6 år. I alt har jeg arbejdet i institution i næsten 2 år

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Sofie N.'s kontaktoplysninger.