Thorvald B. - Lærervikar

2500 Valby
Arbejdsradius:
6 km.
Alder:
20 år
Bruger oprettet:
2021

Frisk og engageret lærervikar søger arbejde

Fag: Geografi , Matematik , Idræt , Natur/Teknologi , Fysik/Kemi , Biologi , Samfundsfag , Kristendomskundskab , Historie , Tysk , Engelsk , Dansk

Mødestabil, sjældent syg.
Et engagement for børns udvikling, og et stort smil på ansigtet, når det lykkes mig at hjælpe elever med at lære noget de har svært ved.

Engagement specielt for faget tysk, som jeg ville elske at undervise i. Tysk er et notorisk hadet fag blandt elever, men jeg har oplevet hvor stor en forskel lærerens engagement kan have på elevers holdning og tilgang til faget, og derved også mængden de lærer. Derfor håber jeg virkeligt at kunne efterlade nogle elever med en succesoplevelse med tysk, så det ikke behøver at være et frygtet fag at trække til eksamen.

Derudover elsker jeg bare at lære fra mig. Jeg har lært 50 forskellige personer, på både dansk engelsk og tysk, at løse en Rubiks terning, og jeg elsker processen i at lære fra sig på den mest hensigtsmæssige måde muligt.

Kvalifikationer

Erfaring med børn og deres fysiske udvikling i aldersgruppen 9 .- 15 på baggrund af mit arbejde som hjælpetræner i Frederiksbergs slots fægteklub (fra 2018 - nu). Gennemført niveau 1 på Dansk Fægteforbunds hjælpetrænerkursus.

Jeg har gennemført en række sprogkurser, det nyeste af hvilke jeg afsluttede på niveau B2-2/C1, hvorefter jeg har gået et år på gymnasium med tysk A.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Thorvald B.'s kontaktoplysninger.