Tove Storm R. - Lærervikar

8800 Viborg
Arbejdsradius:
80 km.
Alder:
59 år
Bruger siden:
9/9-2020

Erfaren og engageret musiklærer søger vikararbejde

Fag: Billedkunst , Musik

• Det udøvende: sang, kor, sangteknik og rytmisk sammenspil. At være en del af et musikalsk fællesskab. At arbejde med kroppens og stemmens muligheder gennem øvelser. Jeg vil så vidt muligt tage udgangspunkt i den musik de kender, og har stor erfaring med at lave arrangementer, der passer til elevernes niveau. (Jeg spiller piano, guitar, bas og trommer).
• Lege og eksperimentere med musikalske begreber som tempo, dynamik, takt, puls og rytme bl.a. gennem ”Soundpainting”, hvor man skiftes til at dirigere.
• Det innovative (sangskriverprojekter).
• Musikteori (og arrangement på valgfag). Musikliv og historisk genrekendskab og perspektivering.
• Musik og bevægelse. Jeg har i det forløbne år bl.a. arbejdet med dansene fra ”Fortnite”. Men har også arbejdet med middelalderdanse og forskellige former for afrikansk dans, spejldans og stopdans.
• Det digitale. Eksempelvis Wevideo (Skoletube) til et forløb om musik og billeder og Bandlab (et gratis onlineprogram til at arrangere, komponere, samarbejde og lære musikteori).
• Jeg vil meget gerne være med til at udvikle den musikalske side af fællessamlinger og andre fælles- arrangementer, og brænder desuden for at lave tværfaglige projekter.

Billedkunst: Tegning, maleri, skulptur, foto og film. Jeg vil rigtig gerne i min undervisning binde an til andre fagområder. Således deltog jeg sammen med en 4. klasse i et digitalt internationalt skraldekunstprojekt, Her kom vi både omkring bæredygtighed, geografi og kulturelle forskelle

Kvalifikationer

Jeg er uddannet fra Aarhus Universitet i Musik og Kunsthistorie, og har mange års pædagogisk og didaktisk erfaring med musik, både pædagogisk indenfor klubverdenen (9-18 år), hvor jeg har været ansat som ”rockmama”, og har haft medlemmer med til både bootcamp til MGP og optræden til bl.a. Ålborg Musikfestival. De sidste 2 år har jeg været musiklærer i folkeskolen og underviser pt. i musik i både indskoling, på mellemtrin og overbygning…. men vil rigtig gerne have nogle flere timer.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Tove Storm R.'s kontaktoplysninger.