Turkan A. - Lærervikar

2900 Hellerup
Arbejdsradius:
30 km.
Alder:
47 år
Bruger oprettet:
2020
Bruger aktiv:
2022

Opmærksom Lærervikar vil hjælpe

Fag: Engelsk , Biologi , Madkundskab , Matematik

Navn: Turkan Ali
Adresse: Rymarksvej 59, 2900 Hellerup, Danmark E-mail: emad-anes@hotmail.com
Telefon nr.: +45 41433930

Det er med stor interesse, at jeg søger ind som medarbejder hos jer, da jeg finder jobbet relevant og ikke mindst interessant for min karriere som videnskabsbiologi.
Med min baggrund som biolog med speciale i molekylærbiologi og genetik søger jeg mulighed for at arbejde i en branche, hvor jeg kan udnytte mine teoretiske og praktiske evner inden for naturvidenskaben, som jeg kan gavne jer med. Jeg motiveres af at arbejde i en atmosfære med alsidige arbejdsopgaver og skiftende udfordringer, hvor jeg kommer i kontakt med mange mennesker.
Jeg besidder to bacheloruddannelser i biologi, og har taget min kandidat i molekylær biologi og genetik fra Københavns Universitet i 2018. Heraf har jeg opnået en masse erfaring i laboratoriet og dets teknikker samt udstyr, og en masse hands-on erfaring for NGS og data analyse. Jeg er således vant til at analysere DNA og har især specifik viden i cancer-området. Jeg er vant til at bruge IT-programmer og andet teknologisk udstyr, da det har været en del af min laboratoriearbejde.
Ydermere har jeg akademisk erfaring som underviser på universitet. Med en masse akademiske år bag mig og med min stærke motivation og interesse inden for videnskaben, fremstår jeg i dag som ansvarsbevidst og målrettet med mit arbejde og tilhørende opgaver.
Jeg er vant til at arbejde systematisk, dokumentere arbejdsprocesser, skabe og beholde overblik i stressede situationer, selvstændig og løsningsorienteret. Ikke mindst er jeg positiv og åben i mit adfærd, og kan kommunikere på alle niveauer. Jeg er flydende og akademisk i dansk og engelsk, både i skrift og tale. Derudover taler jeg tyrkisk og arabisk som modersmål, hvilket gør det muligt at blive udnyttet internationalt.
Jeg er parat til at udføre mine opgaver umage, uanset hvad arbejdsopgaverne lyder på. Jeg vil derfor også være meget lærenem og engageret.
Jeg kan tilbyde jer en medarbejder, der er mødestabil, pligtopfyldende og ansvarsfuld. Jeg vil med mit fuldeste engagement yde mit bedste for at hjælpe jer med jeres målsætninger.
Jeg håber, at ovenstående har vakt interesse, og jeg ser frem til at høre fra jer.
Med venlig hilsen
Turkan Ali

Kvalifikationer

Har erfaring med at undervise på universitetet og I øjeblikket studerer jeg min datter derhjemme (Hjemme undervisning).

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Turkan A.'s kontaktoplysninger.