Viktor R. - Lærervikar

2200 København N
Arbejdsradius:
30 km.
Alder:
25 år
Bruger oprettet:
2022

Ambitiøs læreruddannet søger praksiserfaring som vikar

Fag: Matematik , Madkundskab , Idræt , Kristendomskundskab , Historie

Linjefag: Matematik , Kristendomskundskab , Historie

Som nyuddannet lærer kan jeg tilbyde en fagligt kompetent og ambitiøs medarbejder, med en anerkendende tilgang til eleverne. Jeg er fleksibel med arbejdstimerne, men trives bedst når jeg får noget for hånden.

Som person er jeg socialt orienteret og aktiv med mange forskellige interesser. Du vil altid møde mig med et smil på læben, hvad end det er i klasseværelset, eller den lokale dagligbrus. Det afspejler sig også i mit forhold til eleverne og kollegaerne, hvor jeg stræber efter at vi alle får en god tid sammen.

Kvalifikationer

Den 26. jan. 2022 blev jeg færdiguddannet folkeskolelærer, med linjefagene matematik 4 - 10 klasse, historie og kristendomskundskab. Det har været en vældigt givende tid, hvor jeg har opbygget en stor faglig ballast inden for de fag- og almendidaktiske områder. Dette afspejler sig da også i mit karakterblad, som kan sendes mod ønske.

Derudover har jeg arbejdet på museet Mosede Fort. Mine primære opgaver har bestået i at varetage undervisning, vise rundt og videreudvikle undervisningsforløb. Opgaverne på museet har gjort mig mange erfaringer rigere hvad angår inddragelsen af eksterne læringsmiljøer i undervisningen.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Viktor R.'s kontaktoplysninger.