Zanib Z. - Lærervikar

2750 Ballerup
Arbejdsradius:
30 km.
Alder:
25 år
Bruger oprettet:
2021

Dygtig og initiativrig lærervikar

Fag: Geografi , Matematik , Madkundskab , Billedkunst , Fysik/Kemi , Biologi , Historie , Engelsk , Dansk som andetsprog , Dansk

Jeg tilbyder struktureret, gennemtænkt og inkluderende undervisning tilpasset niveauet på klassetrinnet. Jeg vil primært undervise 1. til 4. klasses elever. Jeg er kreativ og idérig, så jeg kan komme på noget i en fart ved behov. Jeg har et anderkendende menneskesyn, så jeg ser kun forskellighed som en styrke og er god til at inkludere alle - også de helt stille elever. Jeg vil til hver undervisningstime komme forberedt med viden omkring, hvordan børn lærer bedst i de forskellige aldre i de specifikke fag, så vi får nogle udbytterige, sjove og hyggelige timer sammen.

Jeg er glad for at undervise og er god til at lære fra mig. Desuden er jeg selvfølgelig mødestabil, ansvarsbevidst og pligtopfyldende. Og så er jeg rigtig god til at håndtere børn - især ved konflikter og udfordringer i forbindelse med undervisning.

Kvalifikationer

Jeg er storesøster til 3 og har altid været glad for at undervise mine søskende i de fag, de har haft svært ved. Desuden har jeg undervist privat for familie og venner, og det har altid fungeret godt. Jeg har undervist i matematik, fysik, kemi, geografi, engelsk, historie, dansk og biologi. Desuden er jeg glad for madlavning og at udfolde mig kreativt, hvilket er grunden til, at jeg sagtens kan undervise i billedkunst og madkundskab også (hvis der skulle opstå et behov for det). Jeg er klar over, at de ikke har fag som biologi og kemi i de helt små klasser, og dér vil jeg gerne stå til rådighed for de lidt ældre elever.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Zanib Z.'s kontaktoplysninger.