Cathrine H. - Pædagogvikar

4300 Holbæk
Arbejdsradius:
50 km.
Alder:
24 år
Bruger siden:
20/7-2020

Ufaglært pædagogmedhjælper vikar

Uddannelse: Ingen pædagogisk uddannelse

Mit navn er Cathrine og er en ung pige på 23 år. Jeg blev student sommeren 2019.
Jeg har altid været glad for at være sammen med børn. Jeg har igennem mine 23 år, erfaring med børn fra 0-13 år, vuggestuer, børnehaver samt Rudolf Steiner skovbørnehave og SFO er. Udover det har jeg været Barnepige til en pige med ADHD og asperger, hvor jeg har været rigtig glad for at kunne få erfaring med børn som har udfordringer.

. Det med at arbejde med børn er noget som jeg virkelig elsker, det at kunne give omsorg og være professionel på samme tid. Jeg har altid brændt for at give omsorg til børn.

Jeg kan Som Ufaglært pædagogvikar,kan jeg særligt bidrage med at jeg er en pige som er meget nærværende og omsorgsfuld pige. Jeg er meget imødekommende, og elsker at være sammen med mennesker . Samtidigt er jeg meget ansvarsfuld og selvstændig.
Som person er Jeg er med venlig udadtil og meget forstående. Jeg er en pige som har altid haft nemt med at komme i kontakt med andre mennesker, Jeg er også meget socialt anlagt.
Jeg er en pige på 23 år som er meget anerkendende, mødestabil og selvstændig og fleksibel . Samtidigt har jeg også masser af gåpåmod. Jeg er sympatisk. og samtidigt er jeg meget nede på jorden. Det at arbejde med mennesker, er min store drøm.

Kvalifikationer

Jeg har stor erfaring med børn og unge fra 0-13år. Sammenlagt 4 års erfaring med vuggestuer, børnehaver og SFO som pædagogmedhjælper. Jeg har samt været Barnepige for en 13 årig pige med ADHD og asperger. Og har erfaring fra Rudolf Steiner skovbørnehave som vikar.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Cathrine H.'s kontaktoplysninger.