Natigah S. - Pædagogvikar

2200 København N
Arbejdsradius:
0 km.
Alder:
22 år
Bruger oprettet:
2022

Energisk Pædagogvikar tilbyder hjælp

Uddannelse: Ingen pædagogisk uddannelse

Ansøgning

Lidt om mig selv.
Jeg er en livsglad, energisk ung kvinde på 21, som elsker både det professionelle arbejde med børn hvor man kan være nærværende og observerende ift. Udvikling og få en bredere forståelse af barnet  men også den instrersante og hyggelige leg og læring med børn.

Jeg kommer selv fra en familie med syv børn, hvor jeg er den ældste i søskende kæden, dette har betydet at jeg både har været med til at opdrage de yngste ( 2årig), set de forskellige udviklingsstadier, blevet belært hvordan man håndtere forskellig situationer af min mor( pædagog), samt bibeholdt den barnlig del af min personlighed. Jeg kan håndtere pressede situationer og bevare overblikket. Derudover forhaster jeg mig ikke i beslutningener da jeg simpelthen er en overtænkker, som lige skal have tænkt alt igennem først.

Jeg elsker kreativitet, at skabe nye ting af gammelt, at gøre kedeligt til spændende og iøjenfaldene og i den sammenhæng kan  jeg lide at fordybe mig med børn.

Jeg har læst et halvandet på studiet, medicin med industriel spelicering, og derefter skiftet over til biologi som jeg også læste i et år. Men livet bragte overraskelser, og nu læser jeg sundhedssaddminstrativ koordinator på Københavns professions højskole.

Jeg søger et job ved siden af studiet, da jeg føler jeg har overskud, af tid og energi. Dette vil jeg gerne dele med andre.

Jeg håber jeg kan arbejde i en børnehave som bare lige har brug en ekstra hånd, et smil som kan gøre dagen lettere eller en ung kvinde med nye øjne og ideer for børnene.

Mange hilsner: Natigah ( Nanna) Salah

Kvalifikationer

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Natigah S.'s kontaktoplysninger.