Rosa S. - Tjener vikar

9000 Aalborg
Arbejdsradius:
130 km.
Alder:
23 år
Bruger oprettet:
2022

disciplinær tjener vikar søger job

Interesseret i: Anretning , Køkkenhjælper , Tjener , Runner , Opvasker

Som medhjælper vil jeg kunne bidrage meget fleksibelt og effektivt til det team jeg bliver en del af. Det kan også forventes af mig, at jeg altid møder op mest mulig forberedt og klar på en udfordring!

Jeg har været vant til at skulle omstille mig hurtigt i mit tidligere job som henholdsvis opvasker og tjener/servicemedarbejder. Af erfaring ved jeg, at jeg kan holde hovedet koldt - også i pressede og stressede situationer.

Arbejdet på Horisont - som henholdsvis opvasker, og tjener/servicemedarbejder, hvor jeg havde ansvaret for konferencelokalerne og tjener gennem Pilgaard Erhverv hos bl.a Radisson har gjort, at jeg har lært, hvordan man med imødekommenhed positivt kan tackle mange forskellige slags mennesker og situationer. Hertil har det hjulpet mig til at kunne navigere godt i grupper og selvstændigt.

Afslutningsvis så har erfaringerne har haft en stor rolle i at gøre mig til et arbejdsom, hjælpsom og samarbejdsvilling medarbejder, hvor opgaverne bliver udført med kvalitet i centrum- og gerne med et smil på læben.

Kvalifikationer

Først opvasker dernæst servicemedarbejder (tjener) hos Horisont, hotel & konference, Aarhus

Tjener vikar, Kwok Restaurant, Odder

Tjener vikar, Pilgaard Erhverv - vikar jobs i Aarhus

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Rosa S.'s kontaktoplysninger.