Albert Hertz H. - Lærervikar

2900 Hellerup
Arbejdsradius:
10 km.
Alder:
23 år
Bruger oprettet:
2022

Personlig Lærervikar/Tilkaldevikar søger arbejde

Fag: Geografi , Matematik , Idræt , Samfundsfag , Kristendomskundskab , Historie , Engelsk , Dansk

Jeg er ung og frisk, og med en længere baggrund i forsvaret er jeg godt udrustet med kvaliteter som:
Mødestabilitet
Fleksibilitet
Ansvarlighed
Engagement
Pligtopfyldende
Forberedelse og Forbedring.
Jeg har et grundlæggende kendskab til diverse fag. Jeg er skrap til selvstudie og er indstillet på at læse forud fra dag et, for at kunne tilbyde eleverne den bedst mulige erstattende undervisning.

Jeg er altid smilende og imødekommende uanset vind, vejr tid og sted. Derudover vægter jeg professionalisme og en ordentlig fremtoning.

Jeg søger jobbet som vikar for skoleelever, fordi jeg ønsker at skabe mig et erfaringsgrundlag som underviser, som jeg håber at bruge i forbindelse en leder uddannelse i forsvaret senere i livet.

Kvalifikationer

Jeg har erfaring med at give oplæg, skabe debat og afholde ugentlige møder i forbindelse med mit formandsvirke i Konservativ Ungdoms Sorø afdeling, jeg fik i den forbindelse også mulighed for at undervise nogle gymnasieklasser på Sorø Akademi 2. - 3.g i debat teknik. Yderligere har lidt erfaring instruktør erfaring fra forsvaret. Jeg har også gennemført folkeskolen 0. -9.ende klasse på Dyssegårdsskolen. 10.ende Klasse på idræts og friluftslinje på Lundby Efterskole. Gymnasial uddannelse på Sorø Akademis Skole, på samfundsfaglig og engelsk linjen.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Albert Hertz H.'s kontaktoplysninger.