Find kvalificerede pædagogvikarer

 

Vikarer til institutioner med pædagoger andet pædagogisk personale end lærere.

Vikarportal.dk er en tjeneste udviklet til at skaffe vikarer til skoler og andre institutioner, som har brug for pædagogisk personale. Derfor kan man igennem vikarportal oprette sig som vikar indenfor alle typer af jobs, hvor man har brug for personale som er interesserede i pædagogisk arbejde. Om man er uddannet eller uuddannet. Institutioner som skoler, børnehaver, fritidsordninger, bosteder mfl., kan så oprette sig og søge i vores database, når de mangler personale.


Ved at tilmelde jeres skole eller institution får du adgang til en database med vikarprofiler, som giver overblik over vikarernes faglige kompetencer og erfaringer. Du får adgang til vikarernes kontaktoplysninger og kan se vikarens profilbillede. Når du søger efter en vikar, vises først de profiler, der er geografisk tættest på, eller du kan søge i et bestemt postnummer. Du kan også søge efter specifikke linjefag.

Du kan søge vikarer til midlertidige og begivenhedsbestemte stillinger, såsom sygevikariater eller kortere orlov. Ønsker du at finde kvalificerede tilkaldevikarer, kan du ligeledes finde dem her. På Vikarportal.dk ønsker vi at skolerne skal kunne finde kvalificerede vikarer. Derfor har du mulighed for at skrive en udtalelse om en vikar. På denne måde hjælper institutionerne hinanden med at finde frem til dygtige vikarer.

Tilmeld din institution og få adgang til vikarer her