Find kvalificerede lærervikarer

 

Vikarer til skolen

Vikarportal.dk er en tjeneste udviklet af skolefolk til skolerne. Visionen er at forbedre kvaliteten af undervisningen, ved at give skolerne direkte adgang til dygtige og kvalificerede lærere og lærerstuderende, som ønsker at tage vikarjobs. Desuden ønsker vikarportal.dk at imødekomme skolernes behov for vikardækning, på en nem og hurtig måde, så skolernes tid og resurser kan bruges meningsfuldt.

Ved at tilmelde jeres skole får du adgang til en database med lærervikarprofiler, som giver overblik over vikarernes linjefag, faglige kompetencer og erfaringer. Du får adgang til vikarernes kontaktoplysninger og kan se vikarens profilbillede. Når du søger efter en vikar, vises først de profiler, der er geografisk tættest på, eller du kan søge i et bestemt postnummer. Du kan også søge efter specifikke linjefag.

Du kan søge vikarer til midlertidige og begivenhedsbestemte stillinger, såsom sygevikariater eller kortere orlov. Ønsker du at finde kvalificerede tilkaldevikarer, kan du ligeledes finde dem her. På Vikarportal.dk ønsker vi at skolerne skal kunne finde kvalificerede vikarer. Derfor har du mulighed for at skrive en udtalelse om en lærervikar. På denne måde hjælper skolerne hinanden med at finde frem til dygtige vikarer.

Tilmeld jeres skole og få adgang til lærervikarer her

 

 

Find dit næste job som lærervikar

 

 

 

Vikarer til skolen

Vikarportal.dk er en tjeneste udviklet af skolefolk til skolerne. Visionen er at forbedre kvaliteten af undervisningen, ved at give skolerne direkte adgang til dygtige og kvalificerede lærere og lærerstuderende, som ønsker at tage vikarjobs.

Her kommer du ind i billedet. Som vikar på Vikarportal.dk opretter man en gratis profil med kontaktoplysninger, vellignende foto, linjefag, faglige kompetencer og erfaringer. Jo mere præcist man skriver, jo bedre mulighed har skolerne for at vælge netop dig til en stilling. Derefter kan man blive kontaktet af skoler og få tilbud om jobs.

Som lærervikar, gennem vikarportal.dk, har man ret til at takke ja eller nej til en tilbudt stilling. Takker man ja forpligter man sig overfor skolen til at levere et godt stykke arbejde, være mødestabil og kompetent i sin undervisning, nøjagtig som man vil gøre det, hvis man søger en opslået stilling.

Når man først har fået foden indenfor, kan der tilmed være chance for at komme i betragtning, til faste stillinger på skolerne og derfor kan en vikarprofil på Vikarportal.dk måske være din vej til et fast job. Er man derimod interesseret i at fortsætte med vikariater, er muligheden for at blive fundet af mange skoler stor.

For at skolerne kan finde kvalificerede lærervikarer, har de mulighed for at skrive en udtalelse om vikarerne på Vikarportal.dk. Dette kan være en god mulighed for dig som vikar, da erfaringen viser at udtalelser er vigtige for valget af vikar. Så gør et godt indtryk når du kommer i vikariater og bed skolen om at skrive en udtalelse – så er dit næste job endnu tættere på.

For at sikre, at skolerne hurtigt og nemt kan finde den rette lærervikar, er det vigtigt at man som vikar opdaterer sin status, hvis man er kommet i arbejde. Således skal skolerne ikke ringe forgæves.

Opret en profil og lad skolerne finde frem til dig her