Find kvalificerede restaurations vikarer

 

Vikarer til restauration, cafe & bar

Vikarportal.dk er en tjeneste udviklet til erhverv, hvor den kontakt mellem menneske er afgørende for afsender og modtager. Visionen er at forbedre kvaliteten af servicen, ved at give restauratører direkte adgang til dygtige og kvalificerede servicepersonale, som ønsker at tage vikarjobs. Desuden ønsker vikarportal.dk at imødekomme restauratørernes behov for vikardækning, på en nem og hurtig måde, så traktørstedets tid og resurser kan bruges meningsfuldt.

Ved at tilmelde jeres virksomhed får du adgang til en database med vikarprofiler, som giver overblik over vikarerne, faglige kompetencer og erfaringer. Du får adgang til vikarernes kontaktoplysninger og kan se vikarens profilbillede. Når du søger efter en vikar, vises først de profiler, der er geografisk tættest på, eller du kan søge i et bestemt postnummer. Du kan også søge efter specifikke kvalifikationer.


Du kan søge vikarer til akutte/midlertidige og begivenhedsbestemte stillinger, såsom sygevikariater eller kortere orlov. Ønsker du at finde kvalificerede tilkaldevikarer, kan du ligeledes finde dem her. På Vikarportal.dk ønsker vi at restauratørerne skal kunne finde kvalificerede vikarer. Derfor har du mulighed for at skrive en udtalelse om en vikar. På denne måde hjælper restaurationerne hinanden med at finde frem til dygtige vikarer.


Tilmeld jeres restauration og få adgang til vikarer her


Find dit næste job som bar/cafe/restuarationsvikar

Vikarer til restaurationer

Vikarportal.dk er en tjeneste udviklet til erhverv, hvor den kontakt mellem menneske er afgørende for afsender og modtager. Visionen er at forbedre kvaliteten af serviceoplevelsen hos kunden, ved at give restaurationerne direkte adgang til dygtige og kvalificerede tjenere, bartendere, afryddere og opvaskere, som ønsker at tage vikarjobs.


Her kommer du ind i billedet. Som vikar på Vikarportal.dk opretter man en gratis profil med kontaktoplysninger, vellignende foto, faglige kompetencer og erfaringer. Jo mere præcist man skriver, jo bedre mulighed har restaurationerne for at vælge netop dig til en stilling. Derefter kan man blive kontaktet af stedet og få tilbud om jobs.


Som vikar, gennem vikarportal.dk, har man ret til at takke ja eller nej til en tilbudt stilling. Takker man ja forpligter man sig overfor restaurationen til at levere et godt stykke arbejde, være mødestabil og kompetent i sin service, nøjagtig som man vil gøre det, hvis man søger en opslået stilling.


Når man først har fået foden indenfor, kan der tilmed være chance for at komme i betragtning, til faste stillinger på restaurationen og derfor kan en vikarprofil på Vikarportal.dk måske være din vej til et fast job. Er man derimod interesseret i at fortsætte med vikariater, er muligheden for at blive fundet af mange restaurationen stor.


For at restaurationen kan finde kvalificerede vikarer, har de mulighed for at skrive en udtalelse om vikarerne på Vikarportal.dk. Dette kan være en god mulighed for dig som vikar, da erfaringen viser at udtalelser er vigtige for valget af vikar. Så gør et godt indtryk når du kommer i vikariater og bed restaurationen om at skrive en udtalelse – så er dit næste job endnu tættere på.


For at sikre, at restaurationen hurtigt og nemt kan finde den rette vikar, er det vigtigt at man som vikar opdaterer sin status, hvis man er kommet i arbejde. Således skal restaurationen ikke ringe forgæves.


Opret en profil og lad restaurationerne finde frem til dig her