Amalie Sofie Lunde N. - Lærervikar

2700 Brønshøj
Arbejdsradius:
13 km.
Alder:
29 år
Bruger oprettet:
2023

Omsorgsfuld og engageret akademiker søger vikartimer

Fag: Dansk , Dansk som andetsprog , Engelsk , Biologi , Natur/Teknologi , Billedkunst , Håndværk og design , Madkundskab , Matematik , Geografi

Med mig som medarbejder på jeres skole får i en kreativ kollega med et positivt og rummeligt sind, som ønsker at motivere og skabe succesoplevelser for børnene. Jeg ønsker at gøre et sporskifte til folkeskolen, da arbejdet med børn er min helt store passion. Som uddannet landskabsarkitekt har jeg stor viden om design, kreativitet, bæredygtighed og naturvidenskab. Som nyuddannet kommer jeg med en masse energi, nytænkning og fleksibilitet i forhold til given opgaveløsning.

Kvalifikationer

Til daglig er jeg frivillig i Københavns Skolehaver. Her udvikler jeg mine kompetencer indenfor formidling og pædagogik, da vi vejleder børnene i at så grøntsager, luge og vedligeholde haven. Derudover planlægger og udfører vi aktiviteter i haven, som giver børnene større glæde for udeliv, mad og natur. Tidligere, har jeg ligeledes arbejdet som pædagogmedhjælper i en vuggestue og børnehave, hvilket gav mig utrolig meget glæde. Jeg er derfor vant til at arbejde med børn og jeg møder dem altid med et smil og i øjenhøjde.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Amalie Sofie Lunde N.'s kontaktoplysninger.