Anna Emilie J. - Lærervikar

2300 København
Arbejdsradius:
20 km.
Alder:
27 år
Bruger oprettet:
2023

Kandidat studerende med erfaring i det pædagogiske

Fag: Special lærer , Geografi , Matematik , Madkundskab , Idræt , Håndværk og design , Billedkunst , Natur/Teknologi , Fysik/Kemi , Biologi , Samfundsfag , Kristendomskundskab , Historie , Spansk , Engelsk , Dansk

Jeg er en pationeret og hårdt arbejdende, motiveret teamspiller som tager ansvar for egne opgaver. Jeg nyder at arbejde sammen med gode kolleager, hvor man kan lære at hinanden og have en givende hverdag sammen. Jeg kender vigtigheden i arbejdet med mennesker, og går op i et etisk forsvarligt og faglig højt arbejde. Jeg er meget struktureret og mødestabil. Jeg er meget fleksibel og ansvarsbevidst. Jeg er meget kreativ og finder som regel en måde at udfolde det på. Jeg har godt kendskab til hele København. Jeg har forelæsninger 2 gange ugentligt i 3 timer.

Kvalifikationer

Uddannet social- og special pædagog.
Tidligere været i praktik på en folkeskole i Hørsholm, har arbejdet i både vuggestue og børnehave inden jeg tog min bachelor, samt andre instititoner inden for psykiatrien.
Har arbejdet som familiebehandler i Københavnskommune, inden jeg startede på min kandidat.
Er pt. igang med min kandidat på en international linje på Århus Universitet i Emdrup, i Anthropology of Education and Globalization.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Anna Emilie J.'s kontaktoplysninger.