Birgitte P. - Lærervikar

7100 Vejle
Arbejdsradius:
30 km.
Alder:
26 år
Bruger oprettet:
2022

Lærerstuderende søger ekstra erfaring

Fag: Dansk , Engelsk , Historie , Kristendomskundskab , Samfundsfag , Billedkunst , Geografi

Linjefag: Dansk

Jeg er en ung, frisk kvinde fra Vejle, der er ved at uddanne mig til folkeskolelærer. Jeg er på nuværende tidspunkt i gang med Dansk Udskoling som linjefag, og ønsker også at læse Historie og Geografi senere i min uddannelse.
Jeg er meget åben og ned på jorden, og sætter en ære i at møde børnene i øjenhøjde. Jeg er på en overgangsordning fra den gamle læreruddannelse til den nye. hvilket betyder at jeg allerede på 1. semester er startet i udstrakt skoleforløb (praktik).

Nu håber jeg at kunne dygtiggøre mig yderligere ved at bruge noget af alt den teori jeg får på min uddannelse i praksis ved at komme ud og arbejde som vikar i folkeskolen.

Kvalifikationer

Jeg har arbejdet 3,5 år i Bilka som Teamkoordinator, hvor jeg fik smag på ledelse og medarbejderstyring. Selvom det ikke helt er det samme som at undervise i folkeskolen, har jeg alligevel fået nogle gode kompetencer og brugbar viden om at arbejde med unge mennesker, og ikke mindst at arbejde med mig selv.

Jeg har i min fritid været både frivillig og ansat i Jelling Sportsrideklub som bestyrelsesmedlem og ridelærer. Her har jeg undervist børn ned til 6 år i ridning. I den forbindelse har jeg også været ansvarlig for aktiviteter i samarbejde med Vejle Kommune, der inviterede kommunens børn ind i stalden og gav dem en god dag i hestens tegn. Fra disse oplevelser har jeg fået forsmag på, hvordan det er at arbejde med 20 fremmede børn som ene voksen.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Birgitte P.'s kontaktoplysninger.