Casper B. - Lærervikar

5270 Odense N
Arbejdsradius:
30 km.
Alder:
37 år
Bruger oprettet:
2022

Lærervikar med fokus på det menneskelig og sans for fælleskab søger arbejde

Fag: Geografi , Matematik , Musik , Madkundskab , Idræt , Håndværk og design , Billedkunst , Natur/Teknologi , Samfundsfag , Kristendomskundskab , Historie , Engelsk , Dansk

Engageret og motiveret lærervikar, som går op i det menneskelige på lige fod med det faglige.
For at lære bedst, skal man være i stand til at sætte pris på sig selv og andre, for i fælleskab lærer vi mere. I min undervisning vil jeg fokusere på at eleverne bruger deres styrker på tværs af relationer, så de lærer at spare med hinanden og bruge hinandens kompetencer.

Jeg er en rolig og afslappet person, men god selvironi, og til tider en skæv humor. Jeg arbejder ud fra en autoetnografisk tilgang, hvor jeg sætter mig selv meget i spil i min undervisning, for også at støtte op omkring, læren i fælleskab.

Kvalifikationer

Uddannelse:
Cand IT Produkt Design
PBA Digital koncept udvikling
2 år på lærerseminariet

Relevant erfaring:
Jeg har arbejdet 5 år som pædagogmedhjælper i indskolingen, hvor jeg primært har stået for/hjulpet med undervisningen i klasserne 0-3. Derudover har jeg erfaring som vikar på både mellemtrin og i udskolingen.

Jeg er frivillig på OPAD lejren, som er et tilbud til unge i alderen 12-18, hvor vi hvert år er på lejrtur til Fanø.
Jeg er frivillig hos "Mind Your Own Business", et tiltag som arbejder med udsatte unge og iværksætteri. Kort fortalt hjælper jeg unge (13-15år) fra et udsat område i Fredericia, med at opfylde drømmen om at starte egen virksomhed.

I fritiden arbejder jeg på mit eget projekt, "Empatiskolen" som jeg gerne skulle få offentliggjort start 2023. Det er et projekt hvor jeg indsamler historier fra voksne, hvor de fortæller om oplevelser fra deres barndom/ungdom. Historierne skriver jeg rent og supplerer med en smule fiktion, så de passer til konceptet. Meningen er at børn(forældre) og ungen kan læse historierne, og ikke føle sig alene med de tanker og oplevelser vi alle på den ene eller anden måde har været udsat for. Fælles for historierne er at de alle omhandler følelser og empati, og til historierne høre dilemmaer og spørgsmål, som læseren kan forholde sig til efter endt læsning.

Link til Empatiskolen (siden er under opbygning)
https://capcool17.wixsite.com/website

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Casper B.'s kontaktoplysninger.