Cecilie D. - Lærervikar

9260 Gistrup
Arbejdsradius:
30 km.
Alder:
32 år
Bruger oprettet:
2024

Engageret lærervikar med stærke kommunikationsevner og erfaring i arbejdet med børn og unge

Fag: Geografi , Samfundsfag , Kristendomskundskab , Historie , Tysk , Spansk , Engelsk , Dansk

Jeg har tilbragt fem år på universitetet, hvor jeg har udviklet en dyb faglig viden samt stærke formidlingsevner. Samtidig har min tid i udlandet givet mig en bredere forståelse af forskellige læringsmiljøer og metoder. Selvom jeg ikke har direkte erfaring som lærervikar, er jeg motiveret for at lære og vokse i rollen.

Jeg bidrager bl.a. med følgende kvaliteter:

- Jeg er fleksibel og åben over for nye udfordringer. Selvom jeg ikke tidligere har haft en lignende rolle, er jeg parat til at lære og tilpasse mig hurtigt.
- Mine stærke kommunikationsevner gør mig i stand til at opbygge positive relationer med både elever og kollegaer.
- Jeg er ansvarsbevidst og pålidelig, og jeg tager mine opgaver seriøst, samtidig med at jeg altid stræber efter at bidrage positivt til enhver situation.

På trods af at jeg ikke har direkte erfaring som lærervikar, er jeg ivrig efter at dele og formidle den viden, jeg har erhvervet gennem mine studier og erfaringer i udlandet, på en måde, der er i øjenhøjde med eleverne.

Kvalifikationer

Jeg har arbejdet som au pair i USA i halvandet år med børn i alderen 0-17 år, hvilket har givet mig indblik i hvordan man bedst kommunikerer med de forskellige aldersgrupper.

Derudover har jeg været frivillig håndboldtræner for et u-13 drengehold i et år, hvor jeg fik god forståelse for hvordan aldersgruppen bedst motiveres.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Cecilie D.'s kontaktoplysninger.