Ekrem K. - Lærervikar

4340 Tølløse
Arbejdsradius:
60 km.
Alder:
24 år
Bruger oprettet:
2023

Engageret & Ambitiøs Lærervikar Til Jeres Tjeneste

Fag: Special lærer , Geografi , Matematik , Madkundskab , Idræt , Håndværk og design , Billedkunst , Natur/Teknologi , Fysik/Kemi , Biologi , Samfundsfag , Kristendomskundskab , Historie , Engelsk , Dansk som andetsprog , Dansk

Linjefag: Matematik , Idræt , Billedkunst , Natur/Teknologi , Fysik/Kemi , Biologi , Samfundsfag , Historie , Engelsk , Dansk

Hej, mit navn er Ekrem Karakus. Jeg er en ung mand på 23 år gammel. Jeg er frisk og imødekommende, og nyder at arbejde med mennesker. Jeg søger meget viden, og glæder mig til at dele min viden med andre så de kan få gavn af de informationer jeg indhenter.

Jeg har blandt andet stor interesse for adfærdspsykologi og forståelsen af hormoner som Dopamin og Oxytocin i kroppen.

stikord der beskriver mig:

- Strategisk
- Ambitiøs
- Engageret
- Disciplineret
- Harmonisk
- Respektfuld
- Optimistisk

Jeg arbejder på fuldtid i sundhedssektoren. I min fritid kan jeg læse bøger, styrketræne og gå ture.
Jeg går meget op i min kost & træning, og er naturligvis i rimelig god form. så jeg kan godt være lidt for udfordrende nogle gange. Jeg bor i Tølløse og da jeg har en dejlig økonomisk bil, har jeg ikke noget imod at kører nogenlunde hele Sjælland rundt.

Kvalifikationer

Jeg arbejder som vikar i sundhedssektoren og derfor kan jeg have mange forskellige vikariater. Jeg har haft længere perioder af vikariater på flere sygehuse, bosteder for unge og ældre, psykiatrier, misbrugscenter, plejehjem osv. Gymnasie 2 år.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Ekrem K.'s kontaktoplysninger.