Emma F. - Lærervikar

6000 Kolding
Arbejdsradius:
15 km.
Alder:
20 år
Bruger oprettet:
2022

Ung og frisk lærervikar tilbyder hjælp

Fag: Dansk , Dansk som andetsprog , Engelsk , Spansk , Historie , Kristendomskundskab , Samfundsfag , Natur/Teknologi , Billedkunst , Håndværk og design , Idræt , Madkundskab , Musik , Matematik , Special lærer

Hej, mit navn er Emma og jeg er 19 år gammel. Jeg har læst en HF på Kolding Gymnasium hvor jeg gik ud med et snit på 9,7, samt en SOF i Spansk A som jeg færdiggører d. 7 december.

Jeg elsker at lære fra mig og har altid elsket det boglige, men også det kreative og fysiske. Jeg havde mediefagslinje på min HF, og træner i min fritid. Derudover har jeg også en stor interesse indenfor psykologi og vil altid stræbe efter at møde børnene hvor de er, samt at give dem en masse succesoplevelser. Jeg vil vise dem vigtigheden af det vi lærer i skolen - og også hvad de kan bruge det til bagefter.

Kvalifikationer

Jeg har ingen erfaring indenfor undervisning, men jeg har en stor interesse for feltet. Jeg har tit fået at vide af mine venner at jeg er god til at forklare mig når jeg har hjulpet dem med skoleopgaver.

Jeg har arbejdet i lagkagehuset i Vamdrup som under 18 salgsmedarbejder fra november 2019 - april 2021. Her fik jeg mulighed for at få en masse ansvar og erfaring med betjening af mange forskellige mennesker - begge ting som jeg kan føre med mig videre i lærervikarjobbet.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Emma F.'s kontaktoplysninger.