Frederikke M. - Lærervikar

8520 Lystrup
Arbejdsradius:
0 km.
Alder:
22 år
Bruger oprettet:
2023

Frisk pige klar til at hjælpe til som lærervikar!

Fag: Geografi , Matematik , Madkundskab , Idræt , Håndværk og design , Billedkunst , Natur/Teknologi , Fysik/Kemi , Biologi , Samfundsfag , Kristendomskundskab , Historie , Tysk , Engelsk , Dansk som andetsprog , Dansk

Mit navn er Frederikke, og jeg er 20 år gammel. Jeg blev student fra Risskov Gymnasium i sommeren 2021, og er på nuværende tidspunkt lige kommet hjem efter et fantastisk højskoleophold.

Jeg kunne super godt tænke mig et job som lærervikar! Som person er jeg meget udadvendt og glad, og jeg er god til at tilpasse mig nye steder. Jeg er meget struktureret, og god til at holde hovedet koldt i stressede situationer, hvilket kan være en styrke, hvis man står alene med 28 børn ;) Som ansat er jeg derudover en mødestabil medarbejder, som er klar til at tage ansvar og diverse udfordringer med et smil.

Kvalifikationer

Tidligere har jeg bl.a. arbejdet fuldtid som reservetjener på hotel Radisson Blu i Aarhus, hvor jeg lærte meget om menneskekontakt - jeg er vant til at snakke med mange forskellige mennesker i løbet af en dag, og vant til at skabe god en god atmosfære for andre. Jeg vægter nemlig, at være smilende, nærværende og engageret i min omgang med andre mennesker.

I gymnasiet var jeg stærk i de fleste fag, så det burde ikke være noget problem, at hjælpe børnene med de faglige opgaver.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Frederikke M.'s kontaktoplysninger.