Freja S. - Lærervikar

6700 Esbjerg
Arbejdsradius:
20 km.
Alder:
22 år
Bruger oprettet:
2022

Ufaglært - Søger vikarjob

Fag: Dansk , Dansk som andetsprog , Engelsk , Fransk , Tysk , Historie , Kristendomskundskab , Samfundsfag , Biologi , Fysik/Kemi , Natur/Teknologi , Billedkunst , Håndværk og design , Idræt , Madkundskab , Musik , Matematik , Geografi , Special lærer

Jeg er en smilende og imødekommende pige på 20 år. Jeg elsker at lære fra mig og gøre mit bedste for at hjælpe andre.
Jeg har Jeg har hovedsageligt arbejdet med kundeservice i tøjbutikken Vero Moda samt SuperBrugsen. I øjeblikket arbejder jeg i anklagemyndigheden som kontorassistent, hvor jeg stopper til Januar. I anklagemyndigheden har jeg ofte stået for oplæring af nye, hvilket har været det som jeg har nydt mest på arbejde. Jeg synes, at det har været fedt at få lov til at lære fra mig, hvilket er årsagen til jeg ønsker et lærervikar job. mulighed for at arbejde alle ugens dage fra Januar af. Jeg vil glædeligt arbejde med mange forskellige fag.

Kvalifikationer

Jeg har hovedsageligt arbejdet med kundeservice i tøjbutikken Vero Moda samt SuperBrugsen. I øjeblikket arbejder jeg i anklagemyndigheden som kontorassistent, hvor jeg stopper til Januar. I anklagemyndigheden har jeg ofte stået for oplæring af nye, hvilket har været det som jeg har nydt mest på arbejde. Jeg synes, at det har været fedt at få lov til at lære fra mig, hvilket er årsagen til jeg ønsker et lærervikar job.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Freja S.'s kontaktoplysninger.