Gaia Elma T. - Lærervikar

2300 København
Arbejdsradius:
20 km.
Alder:
21 år
Bruger oprettet:
2023

Proaktiv og positiv lærervikar, der altid er parat til at hjælpe!

Fag: Special lærer , Geografi , Matematik , Madkundskab , Idræt , Håndværk og design , Billedkunst , Natur/Teknologi , Fysik/Kemi , Biologi , Samfundsfag , Kristendomskundskab , Historie , Engelsk , Dansk

Jeg er en 20-årig energisk pige, der nyder samvær med andre - i alle aldre. Jeg har altid selv elsket at gå i skole, hvorfor jeg ser værdien og ikke mindst nødvendigheden i at videregive denne indstilling/oplevelse. Når mine venner og familie beskriver mig, er det med adjektiver som positiv, proaktiv, hjælpsom samt ansvarsfuld. Jeg mener, at disse dyder, er fundamentet for at være en succesfuld lærervikar. Udover mit skoleforløb op gennem grundskolen og udskolingen, på Ingrid Jespersens skole (0.klasse-9.klasse), har jeg tilbragt et år i Canada i 10.klasse på High School, hvor jeg blev eksponeret for andre læreformer samt mennesker. Det var et enormt givende år, der formede mig, og hvor relationsdannelse blev et nøgleord - dette er noget, jeg viderebringer i alt jeg foretager mig, omend det er i hverdagens travlhed eller i vikarjobbet. Jeg fik blandt andet udvidet min horisont, idet jeg var frivillig på et plejehjem, hvor jeg tilbragte utallige timer med at tale og lave aktiviteter med de ældre.

Kvalifikationer

Jeg har relevant erfaring fra tidligere job og frivilligt arbejde. Jeg har arbejdet i en bager samt café, hvor det var essentielt at kunne levere god service, men også kunne jonglere bolde - i form af opgaver og mennesker simultant. Derudover har jeg arbejdet i et call-center, hvor klar og god kommunikation var helt grundlæggende. Jeg opnåede gode relationer med de patienter, der var i nød, samtidig med at jeg udviklede en løsningsorienteret-tilgang til diverse uforudseelige problematikker, jeg og patienten støtte på. Jeg har også arbejdet som piccoline, hvilket yderligere dannede mig til at være et åbent og positivt væsen, der lægger energi i hver en detalje.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Gaia Elma T.'s kontaktoplysninger.