Gitte S. - Lærervikar

8670 Låsby
Arbejdsradius:
40 km.
Alder:
53 år
Bruger oprettet:
2020
Bruger aktiv:
2022

Lærerstuderende med erfaring som vikar/støtte/2-lærerordning søger

Fag: Madkundskab , Håndværk og design , Billedkunst , Kristendomskundskab , Engelsk , Dansk som andetsprog , Dansk , Musik , Matematik

Linjefag: Madkundskab , Engelsk , Dansk

Tilkaldevikar/støtte/2-lærerordning i indskolingen.

Jeg er i gang med min meritlæreruddannelse, som delvist digital studerende på UCSYD. Jeg startede med at læse i forbindelse med Corona, hvor det firma jeg arbejdede for gik konkurs. Derfor tænkte jeg, at det var en kæmpe mulighed for mig for at starte på lærerstudiet og få papir på nogle af de mange undervisnings og formidlingskompetencer, som jeg føler jeg har og som jeg har brugt igennem hele mit arbejdsliv. Jeg læser under lov under åben uddannelse og betaler selv mit studie.

Jeg har afsluttet alle de pædagogiske fag samt madkundskab. Derudover har jeg færdiggjort 1. modul i engelsk indskoling og er dette semester i gang med dansk indskoling og kompetencemodulet "Klasselærerrollen og skole-hjem samarbejdet".

I 2020 arbejdede jeg dels som tilkaldevikar, fast støtte og i en 2-lærerordning i 1. og 3. årgang. Nu arbejder jeg 25 t. ugentlig med studievejledning og support for elever som er/vil på High School i udlandet. Jeg er vant til at vejlede, koordinere, supportere og havde tæt kontakt med unge og deres forældre. Jeg har arbejdet med udveksling de sidste 12 år, men er oprindelig uddannet tandplejer og har arbejdet i den kommunale tandpleje i 10 år, med tæt pædagogisk kontakt med børn og deres forældre.

Mit hjerte banker for elever i alle livet situationer og mit højeste ønske er at blive en lærer, som kan motivere og skabe tillid og tryghed. Jeg ved hvor vigtig uddannelse er og jeg vil så gerne være med til at åbne muligheder for alle.
Relationen er super vigtig for mig både til elever, kolleger og forældre. Jeg er desuden frivillig leder i Red Barnets oplevelsesklub i Silkeborg, hvor jeg møder familier med mange forskellige udfordringer. Herigennem tilbyder vi også lektiehjælp og udover dette læser jeg pt. også en konfliktmægler uddannelse på Center for konflikthåndtering, så jeg også kan styrke mine kompetencer der.

Kvalifikationer

Har tidligere arbejder som fast støtte på 1. og 3. årgang og er ligeledes tilknyttet som tilkaldevikar på samme skole.
Leder i Red Barnet
10 år i den kommunale tandpleje.
12 år med udveksling
25 år som leder af unge på SMUK
Tidligere spejderleder og svømmetræner

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Gitte S.'s kontaktoplysninger.