Gry Gabriella S. - Lærervikar

8362 Hørning
Arbejdsradius:
20 km.
Alder:
19 år
Bruger oprettet:
2024

Sabbatår som lærervikar

Fag: Dansk , Dansk som andetsprog , Engelsk , Tysk , Historie , Kristendomskundskab , Samfundsfag , Biologi , Fysik/Kemi , Natur/Teknologi , Billedkunst , Håndværk og design , Idræt , Madkundskab , Matematik , Geografi

Jeg er passioneret og kompetent inden for de naturfaglige fag og matematik. Jeg har gennemført en studieretning i Bioteknologi A, Matematik A og Fysik B på gymnasiet, hvilket har givet mig en solid faglig baggrund og dybdegående forståelse for disse områder. Mit mål er at formidle denne viden på en engagerende og forståelig måde, der inspirerer eleverne til at udvikle deres egne interesser inden for disse vigtige fagområder.

I fremtiden drømmer jeg om at blive matematiklærer, og derfor ser jeg muligheden som lærervikar som et perfekt skridt i retning af denne ambition. Jeg ønsker at skabe et læringsmiljø, hvor eleverne føler sig motiverede og støttede i deres uddannelsesrejse, og jeg ser frem til at bidrage med mine evner og entusiasme.

Kvalifikationer

Selvom jeg ikke har meget erfaring fra selve folkeskolen, har jeg aktivt deltaget i lektiehjælp og hjulpet familiemedlemmer med deres skolearbejde, hvilket har givet mig værdifuld erfaring i at formidle viden og støtte børn i deres læringsproces. Derudover er jeg leder for FDF puslinge/tumlinge, hvor jeg har ansvaret for børn i alderen 0-3 klasse. Denne rolle har givet mig praktisk erfaring i at arbejde med børn, udvikle aktiviteter og skabe et positivt og inkluderende læringsmiljø.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Gry Gabriella S.'s kontaktoplysninger.