Johan R. - Lærervikar

8700 Horsens
Arbejdsradius:
25 km.
Alder:
28 år
Bruger siden:
1/9-2020

Entusiastisk lærervikar søger unger at undervise!

Fag: Matematik , Fysik/Kemi , Engelsk , Dansk som andetsprog , Dansk

Jeg tilbyder et stort engagement for børnenes læring og velvære. Børnene kommer ikke kun til at lære noget, men kommer også til at hygge sig og have det sjovt med mig som deres vikar.
Jeg vil kunne undervise i dansk, engelsk, fysik, kemi, idræt, og med en lille smule forberedelse, også fag som biologi, geografi og kristendom.

I mig får i en vikar som er vant til at arbejde med børn i folkeskole-alderen, som forstår dem og møder dem i øjenhøjde.

Derudover vil jeg trives rigtig rigtig godt ved at indgå i et team af andre lærere og vikarer i en social kontekst, med sparring og hyggelig samtale etc.

Kvalifikationer

Jeg har arbejdet som badmintontræner for børn i alderen 8-15 år, og er pt ansat ved Ungdomsskolen, som voksen-arbejder i Bankagerklubben i Horsens for børn som går i 7-9 klasse.

Jeg har en handelsfaglig baggrund med en HHX uddannelse.

Derudover har jeg for kun 1 år siden afsluttet suppleringsfag i henholdsvis Matematik A, Fysik B og Kemi C, med gode karakterer.

Ydermere har jeg arbejdet i et internationalt miljø gennem mit arbejde som Konstabel i NATO, og kan derfor flydende engelsk. I øvrigt underviste jeg i forskellige discipliner gennem de 3 år jeg arbejdede i forsvaret. Bl.a. militær fysisk idræt.

Jeg har gennem hele min barndom og teenageår spillet elite badminton, og er derfor kæmpe fan af idræt, og ville elske at undervise i det.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Johan R.'s kontaktoplysninger.