Josefine M. - Lærervikar

8000 Aarhus
Arbejdsradius:
80 km.
Alder:
22 år
Bruger oprettet:
2022

Energifyldt, positiv vikar med et kæmpe hjerte

Fag: Musik , Madkundskab , Håndværk og design , Billedkunst , Samfundsfag , Kristendomskundskab , Historie , Engelsk , Dansk som andetsprog , Dansk

Min hjælp hvor der er behov for den.
Hvis I ansætter mig, får i en positiv og menneske glad kvinde, der brænder for at gøre en forskel.
Jeg er god til at drage omsorg, og spotte det enkelte menneske i hårde perioder, samt at få et smil på og fjolle med eleverne i løbet af dagen. 

Jeg har generelt et enormt stort hjerte, og derfor vil jeg gøre en kæmpe indsats her, for at få elevernes hverdag til at blive så god som mulig. Jeg er klar til at stå til rådighed overfor de udfordringer, der nu må være i løbet af dagen.

Jeg kommer gerne ud som vikar til en enkelt time, men er også interesseret i noget mere fast. (Herunder også special pædagog )

Kvalifikationer

Jeg har lige afsluttet som højskole elev, på Egmont, hvor jeg både var elev og assistent for en borger med et handicap. Egmont er en højskole med inklusion på højeste niveau. Her fungerede jeg som støtteperson og handicaphjælper, samtidig med jeg havde et højskoleophold, hvor jeg udviklede mig som person. 

Jeg udviklede gode pædagogiske evner, og lærte at begå mig i blandt alle slags mennesker, samt dannede stærke relationer.

Derudover har jeg undervist et par gange i et fantasy forløb for 4 klasserne på en skole i Vejle, da jeg har udgivet 3 bøger i min fortid.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Josefine M.'s kontaktoplysninger.