Julie J. - Lærervikar

2200 København N
Arbejdsradius:
20 km.
Alder:
21 år
Bruger oprettet:
2023

Populær Lærervikar vil hjælpe

Fag: Special lærer , Matematik , Madkundskab , Idræt , Håndværk og design , Billedkunst , Samfundsfag , Kristendomskundskab , Historie , Engelsk , Dansk som andetsprog , Dansk

Hej, jeg hedder Julie og jeg blev student fra Gefion gymnasium i 2022. Jeg har planer om 2-3 sabbatår fyldt med arbejdserfaring. Jeg er en social, glad og frisk ung kvinde. Jeg i gang med at planlægge en rejse til Afrika for at lave frivilligt arbejde til sommer så min kalender er meget fleksibel ift. arbejdstider. Jeg nyder at tale med nye mennesker og jeg elsker at arbejde med børn og unge. Hvis I søger en vikar med interesse for sociologi, klimaforandringer og feminisme er jeg den helt rette. Efter mine sabbatår vil jeg gerne studere til psykologi og jeg skal lave frivilligt arbejde i Tanzania over sommerferien. Et job som vikar vil give mig tid til at planlægge turen og spare op på samme tid.

Kvalifikationer

Jeg har arbejdet i idrætsinstitutionen Lille Arena siden August 2022 og stoppede i februar 2023. Jeg var både fastansat og vikar i institutionen i forskellige perioder.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Julie J.'s kontaktoplysninger.