Lauge A. - Lærervikar

8600 Silkeborg
Arbejdsradius:
35 km.
Alder:
21 år
Bruger oprettet:
2022

Dygtig Lærervikar søger job i Silkeborg

Fag: Dansk , Dansk som andetsprog , Engelsk , Historie , Kristendomskundskab , Samfundsfag , Biologi , Fysik/Kemi , Natur/Teknologi , Billedkunst , Håndværk og design , Idræt , Madkundskab , Musik , Matematik , Geografi , Special lærer

Jeg er en 20-årig mand, som netop har afsluttet gymnasiet og derfor søger et job, som kan tilbyde så mange timer som muligt.
Jeg har en masse gåpåmod, overskud og ansvarlighed, som gør mig i stand til at varetage børn og unge elever i alle aldre. Derudover er jeg som person meget løsningsorienteret, og er interesseret i at opbygge en relation til andre mennesker.

Kvalifikationer

I min sommerferie 2022 har jeg brugt en måned i USA på at passe 3 børn med ADHD hos en Amerikansk familie. Arbejdet har testet min tålmodighed og givet mig et værdifuldt indblik i, hvordan børn tænker.

Derudover har jeg fra juli 2021 til juni 2022 været køkkenmedarbejder på Café K, hvilket er et job, hvor man hurtigt får vigtige ansvarsområder. Jeg har blandt andet været ansvarlig for at åbne/lukke køkkenet, samt at bestille varer.

Fra januar 2020 til april 2020 var jeg kassemedarbejder i Føtex, men kunne ikke fortsætte arbejdet, eftersom jeg fyldte 18 i april samme år. Arbejdet gav mig et indblik i en hverdag med en større mængde ansvar, end jeg hidtil havde været vant til

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Lauge A.'s kontaktoplysninger.