Line G. - Lærervikar

8840 Rødkærsbro
Arbejdsradius:
25 km.
Alder:
22 år
Bruger siden:
25/1-2020

Stabil lærervikar søger arbejde

Fag: Matematik , Musik , Madkundskab , Samfundsfag , Kristendomskundskab , Historie , Spansk , Engelsk , Dansk

Jeg søger arbejde som lærervikar (ledig fra 1. april 2020), fordi jeg er igang med sabbatår og vil på universitetet med henblik på selv at blive underviser. Jeg synes uddannelse er super vigtigt, og det er et emne jeg er meget passioneret omkring.
Jeg er politisk aktiv, så jeg ved i sær en del om samfundsfag og det politiske landskab. Jeg havde linjefag musik, engelsk og matematik på gymnasiet, så det er også nogle fag jeg har meget viden om. Jeg kan tilbyde nye perspektiver på mange emner, og jeg er altid klar på en udfordring og på at være en hjælpende hånd hvis der er brug for det.

Kvalifikationer

Jeg har undervist en 7. og 9. klasse i musik, med det rullende gymnasium i 2017.
Jeg har igennem mit foreningsarbejde lært at formidle information og undervise, da jeg har stået for en del af vores møder, og har deltaget i flere forløb med fokus på at rekruttere nye medlemmer, organisere frivillige og engagere unge i foreningen.
I august 2019 deltog jeg på DUFs(Dansk Ungdoms Fællesråd) lederkursus (International Project Management), hvor vi bl.a lærte at facilitere workshops, hvordan man laver og opretholder internationale projekter, og fik en masse kendskab til forskellige metoder og teknikker man som underviser bruger.
Fra september 2019 til marts 2020 er jeg bosat i Manila, Fillipinerne, hvor jeg, sammen med tre andre ungdomsledere, rejser rundt i landet og laver workshops om organisatorisk ledelse, frivilligledelse og lokalforandring.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Line G.'s kontaktoplysninger.