Lorena S. - Lærervikar

7100 Vejle
Arbejdsradius:
30 km.
Alder:
21 år
Bruger oprettet:
2023

Seriøs Lærervikar søger job

Fag: Dansk som andetsprog , Engelsk , Fransk , Spansk , Billedkunst

Mit navn er Lorena og jeg er 20 år gammel. Jeg er lige blevet færdig med min uddannelse inden for fremmedsprog. Takket være min læseplan havde jeg mulighed for at uddybe mine sprogfærdigheder på 3 sprog. Især engelsk, fransk og spansk.

Jeg ønsker at være vikar i fag som dansk som engelsk, spansk og fransk, hvor jeg har fået top karakterer i mine afslutende standspunktskarakterer og eksamener. Derudover kan jeg også undervise i dansk som ander sprog, eftersom jeg har været tutor i det fag for 3 år.

I øjeblikket leder jeg efter et job for mit sabbatår, hvor jeg kan få mere erfaring på arbejdsmarkedet samt arbejde i et spændende miljø. Jeg ønsker mig et job, der kan udvikle mine kompetencer i mere praktiske rammer samt udvikle mine evner i en sted med konstant udvikling.

Jeg er en positiv, ambitiøs og engageret person. Gennem mine forskellige studiejobs har jeg udviklet en følelse af respekt, ansvar og kommunikation samt evnen til at tilpasse mig de forskellige opgaver, der er betroet mig.

Jeg søger en ny mulighed for at bruge mine færdigheder, vokse og tage nye skridt i livet. En ting, jeg brænder for, er personlig udvikling. Jeg er en loyal person, der er forpligtet til at tjene min arbejdsgiver. Desuden er jeg også en mødestabil person, som næsten aldrig er syg.

Personlig er jeg en ansvarlig kvinde, der ikke er bange for at tage fat og give en ekstra hånd. Jeg er villig til at tage ekstravagter, hvis mine kollegaer er syge eller, eller hvis der er brug for mig.

Min stærkeste styrke er at jeg møder verden med nysgerrighed og positivitet samt prøver jeg altid at se muligheder, i stedet for begrænsninger.

Det meste relevante erfaring i forhold til min studieegnethed vil jeg drage fra mine tidligere jobs som babysitter og dansk som andet sprog tutor, hvor jeg har lært at være imødekommende i min kommunikation og løse forskellige opgaver.

Efter at have lært mere om min rolle, er jeg sikker på, at jeg kan hjælpe jer med at finde måder at nå jeres mål på. Jeg kan se mig selv lykkedes i denne position, siden jeg ønsker at udvikle mig personligt, og det er desuden et sted der ville motivere mig.

Personligt er jeg god til at samarbejde med mine kollegaer og tage imod læring.

Derudover kan jeg fremvise en ren straffeattest.

Hvis min ansøgning fanger jeres opmærksomhed, står jeg til rådighed for flere oplysninger.

Med venlig hilsen,

Lorena Scorus

Kvalifikationer

Rumænsk/ Engelsk tolk 2023-
Dansk som andet sprog tutor 2020-2023
Babysitter 2018-2022

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Lorena S.'s kontaktoplysninger.