Mads Bernhard de Neergaard R. - Lærervikar

2900 Hellerup
Arbejdsradius:
12 km.
Alder:
21 år
Bruger oprettet:
2023

Personlig Lærervikar søger

Fag: Dansk , Engelsk , Fransk , Historie , Kristendomskundskab , Samfundsfag , Biologi , Fysik/Kemi , Natur/Teknologi , Billedkunst , Håndværk og design , Idræt , Madkundskab , Musik , Matematik , Geografi

Hvis jeg blev en del af jeres team, ville jeg kunne tilbyde jer en flittig, hjælpsom og loyal medarbejder med masser af gåpåmod. Jeg er et rigtigt socialt menneske og trives derfor rigtig godt med at arbejde med andre mennesker. Efter jeg brugte min 9.klasse på en efterskole, har jeg også udviklet nogle sociale færdigheder og har dermed lært at være rigtig udadvendt og åben overfor nye mennesker.

Lige nu er jeg meget motiveret for at komme ud og starte et nyt kapitel af mit liv på mit første fuldtidsarbejde. Når jeg først har sat mig noget for, så går jeg helhjertet til værks. Jeg er mødestabil, pligtopfyldende og fuld af energi. Jeg går ind for en god og velfungerende arbejdsplads, der både har den gode stemning og arbejdsmoral i fokus, da jeg trives bedst i et godt arbejdsmiljø.

Kvalifikationer

Tidligere har jeg arbejdet i Nordea som piccolo, hvor jeg fik ansvar for mere end mig selv. Jeg fik opgaver jeg skulle løse for at alles behov blev opfyldt. Dette er noget jeg vil kunne tage med mig videre i en stilling hos jer.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Mads Bernhard de Neergaard R.'s kontaktoplysninger.