Mathias N. - Lærervikar

2500 Valby
Arbejdsradius:
15 km.
Alder:
23 år
Bruger oprettet:
2023

Lærervikar med erfaring

Fag: Dansk , Engelsk , Historie , Kristendomskundskab , Samfundsfag , Natur/Teknologi , Billedkunst , Matematik , Geografi

Jeg tilbyder engagement og erfaring. Siden jeg har været lærervikar sidst har jeg haft en række jobs med unge i alderen 12-18 år. Jeg er glad for at undervise og det giver mig motivation at se børnene udvikle sig.

Indenfor det sidste år har jeg læst et semester historie og et semester mellemøststudier på Københavns Universitet. Jeg er kommet frem til at universitetet er for teoretisk til mig, og derfor leder jeg nu efter noget arbejde det næste års tid eller mere, indtil jeg har fundet ud af hvilken uddannelse jeg vil søge ind på.

Kvalifikationer

Jeg har tidligere været lærervikar på Kirstine Seligmanns Skole i Vejle. En privatskole med højt fagligt niveau. Derfra har jeg erfaring med både at tage akutte vikartimer og mere langsigtede vikariater i fx engelsk og dansk. Udenfor skoletiden var jeg pædagogmedhjælper, og jeg har derfor også en del erfaring med at arbejde med eleverne indenfor det pædagogiske.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Mathias N.'s kontaktoplysninger.