Mette Ravn A. - Lærervikar

2860 Søborg
Arbejdsradius:
15 km.
Alder:
51 år
Bruger oprettet:
2023

Erfaren underviser med lyst til at inspirere og støtte

Fag: Dansk , Engelsk , Historie , Kristendomskundskab , Samfundsfag , Billedkunst , Idræt , Madkundskab , Musik , Geografi

En 'voksen' kvinde med ben i næsen og undervisningserfaring søger tilbage til rødderne. Jeg mener at jeg har masser at byde på, og taler godt med høj som lav. Ung som gammel. Jeg bor sammen med mine tvillinger og mine to græske hunde. Den ene med fire og den anden med tre ben. Hvem tæller?

Kvalifikationer

Danselærer og uddannet yoga-instruktør. De seneste 17 år har jeg været selvstændig HR-konsulent. For 3 år siden blev solomor til tvillinger og jeg har mistet mine ambitioner for mit fag. Jeg vil gerne leve, jeg vil gerne videreformidle. Jeg gider ikke være en succes. Jeg vil bare være mig - og mor. Jeg underviser p.t. Akademifag i HR i Praksis og Kompetenceudvikling. Jeg certificerer mennesker i at bruge personanalyser og jeg underviser Aktive Seniorer OG Familiehold i GIF. Jeg har desuden haft ansvaret for Gladsaxe Kommunes dagplejeres gymnastik aktivitet. Jeg er desuden coach og har en bachelor i Erhvervspsykologi.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Mette Ravn A.'s kontaktoplysninger.