Nadia H. - Lærervikar

8000 Aarhus
Arbejdsradius:
30 km.
Alder:
23 år
Bruger oprettet:
2022
Bruger aktiv:
2023

Fleksibel og aspirerende lærer søger job!

Fag: Geografi , Matematik , Madkundskab , Billedkunst , Biologi , Samfundsfag , Kristendomskundskab , Historie , Tysk , Engelsk , Dansk

Jeg tilbyder en struktureret, men også åben undervisning, hvor der er plads til hver enkelte elev. I gymnasiet havde jeg matematik A og samfundsfag A som mine linjefag. Desuden klarede jeg mig godt i både dansk og engelsk - jeg drømmer om at blive sproglærer i fremtiden. Jeg kan derfor tilbyde mange faglige færdigheder i min undervisning. Det kreative fylder også en stor del i min hverdag, da jeg nemlig har gået på kunsthøjskolen Krabbesholm. Jeg tilføjer gerne et kreativt twist til min undervisning.

Kvalifikationer

Jeg har siden sommeren 2021-2023 undervist i seksualundervisning i Aalborg kommune. Gennem dette job har jeg fået et godt indblik i lærer-verdenen. Jobbet har givet mig mange kompetencer indenfor undervisning, fx. at skabe et mere inkluderende og normbrydende læringsmiljø, der gør undervisningen mere spændende for eleverne. Undervisningen foregår primært i 6-9 klasser, så jeg er vant til at undervise i materiale til ældre elever, men jeg kan også sagtens undervise yngre klassetrin.

Derudover arbejder jeg også som eksamensvagt i Midtjylland. Dette er et job, hvor jeg har haft god mulighed for at sætte mig ind i underviserens ansvar overfor eleverne.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Nadia H.'s kontaktoplysninger.