Nikita S. - Lærervikar

6100 Haderslev
Modtager gerne tilbud om frivilligt arbejde
Arbejdsradius:
50 km.
Alder:
20 år
Bruger oprettet:
2023

Selvstændig Lærervikar tilbyder hjælp

Fag: Dansk som andetsprog , Dansk , Engelsk , Tysk , Historie , Kristendomskundskab , Samfundsfag , Biologi , Fysik/Kemi , Natur/Teknologi , Billedkunst , Håndværk og design , Idræt , Madkundskab , Musik , Matematik , Geografi , Special lærer

Jeg hedder Nikita og er 19 år gammel. Jeg tilbyder hjælp som vikar på folkeskoler, da jeg har sabbatår og har færdiggjort gymnasiet. Jeg elsker at arbejde med mennesker, da jeg er en udadvendt og omsorgsfuld person, min storebror er derudover selv folkeskole lærer, og har derfor lært mig meget, også har jeg en lillesøster på 12 som er ordblind. Hende har jeg brugt meget tid på at hjælpe med skolen, da dette har været svært for hende. Dermed har dette også gjort, at jeg har fået stor forståelse for hendes vanskeligheder.

Kvalifikationer

ERFARING
Jeg har arbejdet på den Gamle GrænseKro, og der har jeg arbejdet i 5 år, hvor jeg har været Tjener i snart 2 år, og og opvasker og morgendame i 3 år. Nogle af de ting, jeg har gjort er F.eks.reddet senge op, støvsuget, serveret mad, vasket op og gjort rent.Jeg har også arbejdet i delikatessen i Bilka Kolding, hvor jeg arbejdede i et år. Der har jeg været med til at lave mad, hjælpe kunder og gøre rent.

UDANNELSE
Haderslev katedralskole
August 2021 - Juni 2023,

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Nikita S.'s kontaktoplysninger.