Rasmus Tolstrup S. - Lærervikar

9400 Nørresundby
Arbejdsradius:
20 km.
Alder:
27 år
Bruger oprettet:
2023

Topmotiveret 27 årig med en bachelor i teknoantropologi ønsker at lære fra sig

Fag: Dansk , Engelsk , Historie , Kristendomskundskab , Samfundsfag , Natur/Teknologi , Billedkunst , Idræt , Madkundskab , Geografi , Special lærer

Mit navn er Rasmus, jeg har en bachelor i teknoantropologi fra Aalborg Universitet og har tiden og lysten til at undervise og hjælpe børn og unge. Min faglige erfaring indebærer et stort ordforråd og grammatisk forståelse indenfor både dansk og engelsk. Herudover har jeg en god forståelse og interesse i historie, religion, samfundsfag og geografi. Siden barnsben har jeg dyrket fællessport, i form af fodbold og håndbold. Herudover har jeg gennem det meste af min barndom gået til springgymnastik. Ligeledes er jeg erfaren i et køkken og forstår vigtigheden af, at alle børn og unge skal kunne udvikle sine evner indenfor madkunstskaben.

Kvalifikationer

Gennem jobserfaring, i eksempelvis Bauhaus, Poder hos Falck og pædagogisk vikarmedarbejder, har jeg erhvervet erfaring i rutinemæssigt arbejde, hvor det at være en pålidelig og kompetent medarbejder er relevant. Ligeledes forstår jeg vigtigheden i at sætte mig i elevernes sted for at kunne hjælpe eleverne ud fra deres specifikke behov. Derudover har min videregående uddannelse, som foregår på engelsk, medført, at mit engelske sprog er lige så omfangsrigt som mit modersprog, dansk. Jeg er klar på nye udfordringer og er meget lærenem.
Ser frem til at høre fra jer!

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Rasmus Tolstrup S.'s kontaktoplysninger.