Rubí Graziella J. - Lærervikar

2200 København N
Arbejdsradius:
10 km.
Alder:
29 år
Bruger oprettet:
2022
Bruger aktiv:
2023

Erfaren og engageret lærevikar søger arbejde

Fag: Musik , Madkundskab , Idræt , Håndværk og design , Billedkunst , Kristendomskundskab , Historie , Spansk , Fransk , Engelsk , Dansk som andetsprog , Dansk

Jeg kan tilbyde jer stor villighed og entusiasme med hensyn til at gøre en forskel i det enkelte individs hverdag. Jeg bringer en mærkbar energi af positivitet, og jeg besidder megen erfaring indenfor det menneskelige felt, specifikt som lærervikar, støttepædagog og pædagogmedhjælper.
Mine modersmål er således dansk og spansk. Herudover taler jeg flydende engelsk, og efter mit ophold i Frankrig og i Schweiz nu flydende fransk.
Jeg vægter én-til-én kontakt højt, og jeg er et meget nærværende menneske. Derudover har jeg erfaring med at arbejde med mennesker med nedsatte funktionsevner, hvilket har krævet ekstraordinært støttebehov.
Jeg er interesseret i kortere eller længerevarende vikariater.
Jeg har bestridt en række forskelligartede jobfunktioner, som har givet mig en række alsidige kompetencer og en høj grad af menneskeforståelse og indsigt.
Disse former for arbejde har givet mig megen indsigt i at kunne arbejde med mennesker, formidle viden og udvikle en bedre kommunikationsevne. De har givet mig et socialt overskud, så jeg lettere håndterer udfordringer, mens jeg forholder mig positiv og fremadstræbende. Alle disse jobfunktioner har været med til at forme mig positivt som menneske.
Jeg anser mig selv som en person, der arbejder struktureret, men samtidig er omstillingsparat og klar til at hjælpe til der, hvor der er behov for det.

Hvis I ansætter mig, får I en medarbejder, som er pligtopfyldende, og som brænder for at arbejde hos jer. Jeg er pålidelig, forstående og humoristisk, og jeg ønsker at lade mennesker føle sig trygge i mit nærvær. Derudover er jeg imødekommende, åben og livsglad. Jeg finder megen glæde ved at interagere med mennesker, hjælpe dem med at afdække og opfylde deres behov, og i sidste ende føle, at jeg gør en positiv forskel.

Kvalifikationer

Tutor i engelsk og spansk på Sønderborg Statsskole i 2013-2014.
Tolk i engelsk og spansk for Odense Kommune i 2017.
Lærervikar, støttepædagog samt pædagogmedhjælper på Henriette Hørlücks Skole, Odense, i 2015-2017.
Mentor i engelsk og spansk for Mentor Danmark i 2019-2020.
Lærervikar på Mariagerfjord Idrætsskole, Sdr. Onsild, Hobro, i 2020.
Lærervikar samt støttepædagog på Utterslev Skole, København, i 2021.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Rubí Graziella J.'s kontaktoplysninger.