Sandra D. - Lærervikar

5700 Svendborg
Arbejdsradius:
15 km.
Alder:
47 år
Bruger oprettet:
2020
Bruger aktiv:
2022

Erfaren multisproglig uddannet lærer

Fag: Geografi , Madkundskab , Kristendomskundskab , Historie , Spansk , Fransk , Engelsk , Dansk

Jeg er et udadvendt, favnende og imødekommende menneske. Mit netværk indeholder mennesker med vidt forskellige kulturelle baggrunde, og som datter af en dansk mor og en fransk far, er jeg opflasket med åbenhed, nysgerrighed og tolerance overfor verden og dens mangfoldighed.

Jeg har, både via min uddannelse og via min erfaring som ansvarlig for ungdomstræning, lært at være tydelig og klar i min formidling, bevare overblikket samt være beslutningsparat i pressede situationer.

Som lærer, træner og cykelguide har jeg også lært at gennemskue de forskellige dynamikker der altid opstår i en gruppe af forskellige individer. Jeg synes selv, at jeg formår både at være diplomatisk i situationer med forskellige interessekonflikter, men jeg skærer også igennem når det er nødvendigt for at nå i mål.

Kvalifikationer

Jeg er uddannet cykellærer i Frankrig (2012). Jeg har i perioden 2012-2020 arbejdet som underviser og naturledelse i både folkeskole,, forening og for diverse kommunale projekter.
Jeg har en BA i spansk fra Københavns Universitet (2006), og under mine studier i Frankrig arbejdede jeg som spansklærervikar i udskolingen.

Under mine studier i Danmark var jeg tilknyttet som lærervikar til forskellige Københavnske folkeskoler, hovedsageligt i fagene: dansk, engelsk, spansk, fransk, kristendomskundskab, idræt, historie og geografi.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Sandra D.'s kontaktoplysninger.