Sandra Maria B. - Lærervikar

3460 Birkerød
Arbejdsradius:
20 km.
Alder:
41 år
Bruger oprettet:
2023

Kreativ og inkluderende Lærervikar søger job

Fag: Dansk , Engelsk , Natur/Teknologi , Billedkunst , Håndværk og design , Musik

Jeg tilbyder undervisning i flere aldersgrupper. Jeg er meget interesseret i indskoling med SFOèr, - overgangen fra børnehave til skole og dansk/engelsk undervisning fra 0 - 4 klasse. Derudover er mine evner og interesser store hved angår undervisning indenfor de kreative fag, Musikundervisning, Teaterteknik, Mediekundskab, de sociale medier, webside forståelse og markedførings teknikker, Billedekunsten og Håndarbejde. I de fag strækker mine kompetencer sig til alt fra SFO og indskoling af små børn som før nævnt, 0 klasse og helt op til 10énde klasse, samt Skolefritidsordninger for større børn.

Jeg tilbyder mine kreative evner i form af musikundervisning, der indeholder sammenspil, rytmiske sessioner, musikteori, sang, kor og dans - kropsbevægelse og kropslige udtryk, samt bevægelse og kropssprog. Det vil altsammen styrke børnenes selv forståelse af deres rytmik, bevægelse, daglige kropssprog og udøvelse af musik. Der vil være undervisning i Musikteori på klaver, rytmer på trommer og percussion instrumenter - hvis forefindes - ellers er alternativer ikke svært at finde! Det store billede er en process, men kan sagtens deles op i enkeltstående undervisningsformer og fag, alt afhængig af alder og ønsket omkring kontinuerligheden i min undervisning. Alle fag vil også kunne sammenflettes til at være et helstøbt projekt.

Hvis det skulle bliver en mulighed, så underviser jeg i Teater teknikker og rolleskuespil. Jeg opfører små som store teater forestillinger og skaber en verden fyldt med historiefortælling, personlig udvikling og udtryk udadtil. Dette kan godt være som enkeltstående undervisning i klassen med mulighed for afprøvelse at teaterteknikker i et forum, historieopbyggelse i form af dramaturgi, fri fantasi og stil opgaver, holdarbejde i forhold til koordinering af alle brikker - roller, elementer og timing, om det er opsat eller improvisering.

Derudover tilbyder jeg undervisning i Mediekundskab, hvor jeg med teknisk erfaring og hands on i mediebranchen, kan undervise i brug af computere og medie software, teknologi og medie platforme, effekten af lyd og lys opsætning, og kameraføring - video & stills, - Samtidig med at der er grobund for at dykke dybere ned i Mediekundskab i form af historiefortælling, dramaturgi og undervisning i de tilhørende teknikker rent teknisk, for at stykke den visuelle historie sammen. Alle fag kan sagtens stå for sig, som et enkelt fag, men det vil også kunne sammenflettes til at være et helstøbt projekt.

Jeg tilbyder også undervisning og inkludering i de sociale medier, webside forståelse og markedførings teknikker. Her styrker jeg tankegangen, sammenholdet, forståelsen og fælles åbenhed omkring deling af historier på SoMe, skaber refleksioner omkring den nutidige og meget vigtige del, som børn skal forholde sig til, deling af materiale på de sociale medier. Hvilke spilleregler findes der på SoMe, hvad skal man være obs på og hvordan begår man sig sikkert i SoMe netværket, uden at blive udstillet, hængt ud, mobbet, fanget i løgne og komme i kontakt med forkerte mennesker der ikke har rene intentioner. - Og hvad gør man hvis det sker?
Børnene vil få opgaver med at skabe visuelle opslag med forskellige udtryk og historier. Projekt orienteret opgaver i form af webside opbygninger, markedførings teknikker og udarbejdelse af SoMe content, er også en del af undervisningen, såfremt aldersgruppen og interessen går i spænd. - Alle fag kan sagtens stå for sig, som et enkelt fag, men det vil også kunne sammenflettes til at være et helstøbt projekt, afhængig af alder og ønsket omkring kontinuerligheden i min undervisning.

Mine kreative evner strækker sig yderligere over i Billedekunsten og Håndarbejde og jeg tilbyder undervisning i at male og tegne billedkunst, visuelt håndværk - formgivning, sy, designe, og andre former for håndværksmæssig formgivning, som ler, gips, slim og hvad end fantasien og faciliteterne byder. Fagene kan sagtens deles op i enkeltstående undervisningsformer, men også undervises på tværs af hvad børnene individuelt ønsker at prøve kræfter med, såfremt faciliteterne er der.

Til sidst men ikke mindst, tilbyder jeg mig selv som vikarlærer i Dansk og Engelsk undervisning. - i de mindre klasser. 0 - 4 klasse

Kvalifikationer

Min relevante erfaring stammer fra et langt liv fyldt med kompetencer fra TV og Musik branchen.

Musikundervisning:
- 10’ende klasse på musiklinjen på Kapelvejen skole - Byhøjskolen.
- Master Degree I Jazz musik, Uddannet på Chichester Collage, England.
Hertil er mine teoretiske og udøvende kundskaber indenfor musik grundlagt.

Efterfølgende har jeg en livserfaring som udøvende musiker og sanger i forskellige sammenhænge, både i danmark og i udlandet.

Teater:
- Teknisk skole - brønderslev skole 25’
- Tek/kommunikat - Teater, lys og lyd.
- Mastodonterne af Sebatian

Min teater erfaring breder sig ud over en vifte i form af Teater teknisk uddannelse på teknisk skole, syngende tjener på det Nye teater, samt udøvende skuespiller i Mastodonterne, med forestilingen Klokkeren fra Notre dame i Cirkus bygningen, af Sebastian.

Mediekundskab:
- Teknisk skole - brønderslev skole 25’
Tek/kommunikat - Film & TV - Redigeringsteknik, lys og lyd.
- Kort & Dokumentar Filmskolen
Tilrettelægger & VJ - Video journalist

Med 13+ år som freelancer i TV-branchen for produktion selskaber der har leveret programmer til henholdsvis Kanal 4, 5, 6, og 7, - Discovery, TV3 & DR, har jeg faktuelle kompetencer indenfor production, med alt hver der kræves fra A til Z.
_Historiefortælling
_Dramaturgi
_Målgrupper
_Teknologi og software
_Video komposit
_Still kamera
_Lys og lyd opsætning
_Post produktion, koordinering og Tilrettelæggelse, samt teknisk work-flow.
_


Sociale medier, webside forståelse og markedførings teknikker:
- Bigum&Co - Diploma i Digital markedsføring
- Itucation online kursus I online marketing & SoMe.

Mine kompetencer og fuldendte forståelse for de sociale medier, webside opbygning og online markedsføringteknikker, tog fat i 2020. Min viden omkring mediekundskab i TV-branchen har kommet mig til gode i form af markedsførings teknikker og Content creation med specifikke budskaber for øje, vinklet afhængig af platform og medie. Derudover åbnede Webside verdenen sig op og jeg har skabt min egen platform, som sprang ud i forlængelse af mit Diploma på Bigum&Co.
Refererer til www.Pr1ntz.com.

Billedkunsten og håndarbejde:
Med mit kreative hjerte har jeg altid elsket at bruge mine hænder til at være kreativt og skabe noget visuelt smukt og har brugt over de gyldne 10.000 timer som minimum på tegne teknikker, farvekombinationer, billedekompositter og dybde, formgivning og kreativ udformelse af ethvert ønskeligt objekt.

Dansk undervisning:
- Niels Steensens Gymnasium - 8- 10’ende klasse.
Jeg er født og opvokset i Danmark med dansk statsborgerskab.
Har journalistisk erfaring og er en stærk kommunikat, både på skrift og i tale. Min interesse for det danske sprog har altid vægtet højt og min erfaring indenfor tv-branchen med at vinkle historier, samt musik branchen med at kunne skabe forskellige udtryk med forskellig sammensætning af ord, har styrket mit danske sprog og evnen til at udføre det i forskellige sammensætninger.
Derudover har jeg også erfaring med stavekorrektur og historie opbygning, dramaturgi. Tilbyder her undervisning fra 0 - 4 klasse

Engelsk undervisning:
- Niels Steensens Gymnasium - 8- 10’ende klasse.
- Chichester Collage, England.

Jeg har boet i England, Chichester et år af mit liv og kan tale, skrive og forstå flydende engelsk.
Også her har jeg journalistisk erfaring og er en stærk kommunikat, både på skrift og i tale. Min interesse for det engelske sprog har også altid vægtet højt og min erfaring indenfor tv-branchen med at vinkle historier, samt musik branchen med at kunne skabe forskellige udtryk med forskellig sammensætning af ord, har styrket min brug og forståelse for det engelske sprog og evnen til at udføre det i forskellige sammensætninger.
Derudover har jeg også erfaring på engelsk med stavekorrektur og historie opbygning, dramaturgi. Tilbyder her undervisning fra 0 - 4 klasse

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Sandra Maria B.'s kontaktoplysninger.