Sara M. - Lærervikar

2200 København N
Arbejdsradius:
20 km.
Alder:
22 år
Bruger oprettet:
2022

Dygtig Lærervikar søger

Fag: Special lærer , Matematik , Musik , Madkundskab , Idræt , Håndværk og design , Billedkunst , Biologi , Samfundsfag , Engelsk , Dansk som andetsprog , Dansk

Min motivation for at arbejde som lærervikar er, at jeg brænder for den faglige, personlige og sociale udvikling, som jeg kan være med til at støtte børnene i. Det er min drivkraft at være med til at fremme børnenes positive udvikling ved at hjælpe, støtte og anerkende deres forskellige behov, når det kommer til læring såvel som trivsel. Mit håb og ønske er at komme til at arbejde som lærervikar, da jeg elsker at lære fra mig, tilbringe tid med børn, og jeg sætter børns trivsel meget højt.

Jeg har lige skudt mit sabbatår i gang, og jeg har derfor meget tid, som jeg gerne vil bruge på en lærerrig og humørfyldt tid med børn og unge, og give dem nogle rige oplevelser på skolen. Jeg har afsluttet STX med et gennemsnit på 10,3 og på baggrund af mit engagement i skolen, fik jeg et changemaker leadership dipolomat for blandt andet mit bidrag til at skabe elevfælleskab gennem empati og samarbejde, udvise intiativ, problemløsning og lederskab i elevudvalg mm..

Det jeg kan tilbyde jer er:
- Udadvendthed, kreativitet og tålmodighed
- Hjælpsomhed, omsorg og nærvær
- Selvstændighed og ansvarlighed
- En aktiv pige, der går op i sundhed
- En, der elsker at udføre opgaver grundigt

Kvalifikationer

Jeg har gennem de seneste seks år været stærkt engageret i arbejdet med børn. Jeg er en humørfyldt og energisk ung pige med flere års erfaring som både børnepasser, pædagogmedhjælper i Eventyrlandet Østerbro og lektiehjælper.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Sara M.'s kontaktoplysninger.