Sille M. - Lærervikar

9000 Aalborg
Arbejdsradius:
55 km.
Alder:
22 år
Bruger oprettet:
2021

Lærerstuderende der brænder for faget

Fag: Special lærer , Idræt , Tysk , Dansk

Linjefag: Dansk

Hejsa!

Mit navn er Sille. Jeg er en frisk, ung pige på 21 år der oprindeligt kommer fra Frederikshavn, og er tilflytter til Aalborg.
Min hverdag går med, at jeg læser til folkeskolelærer i Hjørring, hvor jeg startede i januar 2020, og er færdig i januar 2024. Jeg har dansk som mit hovedfag, samt idræt hvilke jeg begge færdiggør sommeren 2022, hvor jeg derefter skal have tysk i et år. Jeg har færdiggjort min første praktik, og har min anden praktik i efteråret 2021.
Ved siden af studiet, bruger jeg min fritid på at arbejde i køkkenet på Restaurant Bones, som jeg har gjort siden sommeren 2019.

Jeg er en glad, smilende og meget imødekommende pige, hvilket jeg ser som essentielle egenskaber som kommende lærer.
Derudover er jeg en pligtopfyldende pige, der er glad for at arbejde og tage fat. Jeg er mødestabil og fleksibel i forhold til min arbejdsplads herunder både min chef og mine kollegaer i form af, at jeg prioriterer mit arbejde rigtig højt og gør alt, for at kunne passe det ved siden af studiet. Samtidig med at jeg er en meget pligtopfyldende pige, så har jeg også et enormt omsorgsgen og jeg brænder for arbejdet med mennesker, hvilket også afspejles i mit studievalg. Jeg vil rigtig gerne lære fra mig, samtidig med at lære ny viden og passe på menneskerne omkring mig.
På samtlige af mine arbejdspladser, har jeg været vant til at indgå i et team, og der finder jeg mig selv godt til rette, da jeg ligeledes er en social pige og en teamplayer.
På trods af det, er jeg dog også vant til at arbejde selvstændigt og gøre brug af disse kompetencer.
I og med, at jeg har valgt at flytte til Aalborg, så jeg det som en oplagt mulighed, at få lov at komme ud i faget som lærer allerede nu som eventuel lærervikar.

Kvalifikationer

Lærerstuderende og lærervikar på Hjørringskolen

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Sille M.'s kontaktoplysninger.