Sofie L. - Lærervikar

2200 København N
Arbejdsradius:
50 km.
Alder:
29 år
Bruger oprettet:
2022

Personlig Lærervikar vil hjælpe

Fag: Dansk , Engelsk , Kristendomskundskab , Biologi , Natur/Teknologi , Billedkunst , Madkundskab

Linjefag: Engelsk , Kristendomskundskab , Biologi

Jeg har færdiggjort de to første år på lærerseminariet på Frederiksberg, og har derfor lige afsluttet mit hovedfag engelsk. Jeg er påbegyndt mit andetfag, som er religion, og skal som tredjefag have biologi.
Jeg kunne utrolig godt tænke mig at få noget praksiserfaring sideløbende med mit studie, og søger derfor job som lærervikar. Jeg har mod på at undervise i andre fag end de tre ovennævnte, hvis dette skulle blive aktuelt.

Kvalifikationer

Jeg har mest erfaring med engelskfaget, da det er det fag jeg på studiet har beskæftiget med længst tid med, og desuden er det jeg på nuværende tidspunkt har afsluttet. Som nævnt er jeg startet på religion og skal inden for det næste halve år tids starte på biologi. Jeg er dog indstillet på at undervise i andre fag end disse tre.
Da jeg var yngre underviste jeg børn i (spring)gymnastik og rytme, og jeg har på nuværende tidspunkt også at job so barnepige, hvor jeg passer et sæt 4-årige tvillinger to gange om ugen. Jeg har derfor - efter min egen mening - god erfaring med børn.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Sofie L.'s kontaktoplysninger.