Stine Broe Mørk R. - Lærervikar

7120 Vejle Øst
Arbejdsradius:
30 km.
Alder:
30 år
Bruger oprettet:
2023

Opsøgende og tillidsskabende lærervikar med eleverne i fokus

Fag: Dansk , Engelsk , Historie , Kristendomskundskab , Samfundsfag , Idræt

Jeg kan tilbyde vikarhjælp inden for samfundsvidenskabelige, humanistiske og sproglige fag, hvor jeg kan trække på min bachelor uddannelse. Jeg kan også tilbyde hjælp i idræt, hvor jeg har prøvet kræfter med en del forskellige sportsgrene - alt fra yoga til boksning.

Jeg møder eleverne i øjenhøjde og med nysgerrighed. Det er vigtigt for mig at skabe trygge rum og rammer, hvor der er plads til at eleverne kan åbne op, blive inspireret, lære og udvikle sig i fællesskab.

Indtil jeg starter på min kandidat, vil jeg gerne ud og have mere erfaring i arbejdet med børn og unge, lære deres hverdag endnu bedre at kende og høre om deres ønsker for fremtiden og de udfordringer de står overfor, så jeg kan tage den viden med mig videre på studiet.

Kvalifikationer

Jeg kommer med en baggrund fra Roskilde Universitet, hvor jeg har studeret international samfundsvidenskab og kultur- og sprogmødestudier. Her har jeg haft fokus på udvikling af lande, samfund og kulturer, som gør at jeg fagligt kan byde ind i fag som samfundsvidenskab, historie og kristendom. Uddannelsen foregik på engelsk, hvorfor jeg også kan hjælpe til i de sproglige fag.

Derudover kan jeg bidrage med erfaring fra mit frivillige arbejde i Honduras, flygtningelejrene i Algeriet samt herhjemme i DK, hvor jeg har arbejdet med at udvikle involverende og lærerige aktiviteter for børn og unge med fokus på bl.a. mental sundhed, ligestilling og ungeinvolvering.

Dertil har jeg undervist på Nuuk Universitet i Grønland i projektsamarbejde og virksomhedskontakt samt studieteknik, akademisk skrivning og rapportskrivning m. fokus på en god overgang til universitetet. Jeg arbejdede bl.a. med at mindske frafald blandt studerende ved at tage hånd om deres udfordringer og behov, og have fokus på at skabe et bedre sammenhold blandt nye studerende.

Jeg har også altid været fysisk aktiv og bl.a. dyrket volleyball, boksning og nu klatring og pole fitness, hvor jeg også starter som instruktør. Jeg kan derfor også tage del i idrætsundervisningen.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Stine Broe Mørk R.'s kontaktoplysninger.