Tommy R. - Lærervikar

7500 Holstebro
Arbejdsradius:
20 km.
Alder:
29 år
Bruger oprettet:
2023

Kreativ lærervikar med evnen til at tilpasse undervisning efter elevernes behov

Fag: Geografi , Matematik , Musik , Idræt , Kristendomskundskab , Engelsk , Dansk

Linjefag: Musik , Idræt , Engelsk

Jeg tilbyder professionel undervisning i engelsk, musik og idræt til elever på mellemtrinnet og udskolingen. Med en uddannelse som lærer og linjefag i disse fag har jeg en bred vifte af færdigheder og kompetencer til at hjælpe elever med at opnå deres fulde potentiale.

Som musiker og underviser har jeg mange års erfaring med at undervise elever i musik. Jeg spiller guitar, klaver og bass og har også erfaring med at producere elektronisk musik. Med min erfaring og viden kan jeg hjælpe elever med at udvikle deres musikalske færdigheder og kreativitet.

Jeg har undervist elever, der har det svært på 7.-9. klasses niveau og ved, hvad der skal til for at motivere og engagere disse elever. Med fokus på inklusion og individuelle behov kan jeg tilpasse undervisningen, så den passer til den enkelte elevs niveau og læringsstil.

Jeg har også erfaring med at planlægge og gennemføre undervisning, der har gode resultater hos eleverne. Som praktikant har jeg stået foran en klasse og ved, hvad der kræves af en lærer for at skabe et positivt og læringsfokuseret miljø i klassen.

Kort sagt tilbyder jeg en kvalitetsundervisning, som er tilpasset den enkelte elevs behov og interesser. Jeg er passioneret omkring at hjælpe elever med at udvikle deres færdigheder og opnå deres fulde potentiale.

Kvalifikationer

Jeg har mange års erfaring som musiker og har spillet guitar, klaver og bass i mange år. Jeg har også skabt min egen musik og har erfaring som producent.

Jeg har undervist elever på 7.-9. klasses niveau og har erfaring med at motivere og engagere elever, der har det svært. Jeg bruger min erfaring med inklusion og tilpasset undervisning til at hjælpe elever med at nå deres mål.

Jeg har også praktisk erfaring med at planlægge og gennemføre undervisning med gode resultater hos eleverne. Jeg tror på at skabe et positivt og læringsfokuseret miljø i klassen.

Kort sagt tilbyder jeg en undervisning baseret på mine erfaringer som musiker, underviser og praktikant. Jeg er dedikeret til at hjælpe mine elever med at udvikle deres færdigheder og nå deres fulde potentiale.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Tommy R.'s kontaktoplysninger.