Trine H. - Lærervikar

2200 København N
Arbejdsradius:
10 km.
Alder:
21 år
Bruger oprettet:
2022

Omstillingsparat vikar som brænder for videreformidling!

Fag: Special lærer , Geografi , Matematik , Madkundskab , Håndværk og design , Billedkunst , Natur/Teknologi , Fysik/Kemi , Biologi , Samfundsfag , Kristendomskundskab , Historie , Tysk , Engelsk , Dansk som andetsprog , Dansk

Det er vigtigt for mig at udføre hvad jeg anser som værende lærervikarens ypperste opgave, nemlig at gøre alt for at eleverne føler sig trygge, trives og færdes i et lærerigt miljø med plads til udvikling. Jeg længes efter nye udfordringer i et dedikeret, ambitiøst og nærværende undervisningsmiljø. Så hvis i mangler en proaktiv og struktureret lærervikar som er nysgerrig på at lære fra sig tror jeg på et gavnligt samarbejde.
Jeg er klar på at sætte mit eget præg på skolen gennem blandt andet at skabe et positivt og professionelt kollegialt samarbejde. Jeg vil med stolthed indgå i medarbejderstablen og repræsentere en dedikeret og målrettet skole.

Hvad forventer jeg af et samarbejde med jer?
Jeg værdsætter og trives i en dynamisk og omskiftelig hverdag med mulighed for selv at tage initiativ og at have mulighed for at arbejde med ansvaret for børn og unges læring. Jeg forventer derfor en hverdag hvor jeg gennem mit arbejde med alle slags fag kan mærke at eleverne trives og udvikler sig fagligt og socialt. I et anerkendende og ærligt miljø tror jeg på at man udvikler sig mest. Derfor er jeg altid klar på at gøre mit ypperste og gå den ekstra mil for et velfungerende kollegialt samarbejde.

Min ambition
Jeg brænder for at gøre en forskel og for at mærke at jeg hjælper unge mennesker; hvad end det skulle være med sociale vanskeligheder eller faglige udfordringer.

Kvalifikationer

Jeg har arbejdet med børn i alderen 1-6 år i hhv. vuggestue og børnehave. Derfor har jeg en forforståelse for børns adfærd og overgangen fra dagtilbud til skolegang.
Derudover har jeg arbejdet med diverse serviceopgaver:
- 1. assistent i Netto gennem 3 år (med ansvaret for kunderne og medarbejderne under mig - udtalelse til rådighed)
- Bagerpige i Bilka Odense
- Eventopsætter hos Odense Sport og Event
- Lagermedarbejder

Med et eksamensbevis fra STX med et vægtet karaktergennemsnit på 10,9 har jeg et bredt vidensgrundlag i rygsækken.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Trine H.'s kontaktoplysninger.