Victoria H. - Lærervikar

2800 Lyngby
Arbejdsradius:
20 km.
Alder:
23 år
Bruger oprettet:
2022

Ambitiøs og optimistisk lærervikar søger arbejde

Fag: Geografi , Matematik , Idræt , Natur/Teknologi , Fysik/Kemi , Biologi , Samfundsfag , Kristendomskundskab , Historie , Tysk , Spansk , Engelsk , Dansk som andetsprog , Dansk

Jeg er en yderst hårdtarbejdende, pålidelig, optimistisk og åben person. Jeg accepterer alle børn som de er, og jeg er meget omsorgsfuld samtidig med, at jeg opfordrer børnene til altid at tro på deres evner og til at arbejde hårdt for de ting, de gerne vil opnå. Jeg var i gang med min bachelor i medicin, men besluttede mig for at stoppe da jeg ikke havde valgt det af de rigtige årsager. Derfor er jeg nu er i gang med mit 2. sabbatår, hvor jeg ønsker at udvikle mine kompetencer og blive klogere på, hvad der betyder mest for mig samt hvad næste skridt på min rejse skal være.

Kvalifikationer

Jeg har erfaring med at passe børn, men ikke med at arbejde på en skole. Jeg er dog virkelig lærenem og er bestemt ikke bange for at tage fat og gøre det, der skal til. Jeg er meget ansvarlig og har f.eks. også boet alene i udlandet i et år samt boet ude (dvs. ikke hos mine forældre) herhjemme i dk i snart to år.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Victoria H.'s kontaktoplysninger.